Nisu Citroëni, ali su zanimljivi

RI-C3

New member
Re: Nisu citroeni, ali su zanimljivi

Danas sam se vozio u Chevroletu Cruze 1,6.120 konja.
Vozilo se nas 4 u njemu i iznenadio sam se kako je taj auto ustvari slab.
I vlasnik tog auta govori da se jako zeznuo sa tim autom,nije znao da je toliko slab.

Primjer vozili smo po jednoj blažoj uzbrdici i nije mogao voziti u 4 brzini nego u 3 jer nije imao snage,a primjer na istoj toj uzbrdici ja sa 4 čovjeka vozim sa citroenom u 4 brzini.

Zaista mi nije cilj blatiti chevroleta jer je stvarno lijep veliki auto ,ali sa kombinacijom motora 1,6 i 120 konja je podosta slab za povuči.
Ispada da moj 1,4,75 konja bolje povuče nego chevrolet.
Zvuči vam možda glupo ,ali evo danas sam se uvjerio da je to tako.
Očito je on dosta teži od mog citoena pa ga to zajebava.

Ciki vts

New member

Pa tezi je to auto, 4 vas je unutra a kilaza je ubojstvo za atmosferca. Da je dizel 120ks isao bi ko metak ;)

Dalibor

Dado Tornado

da, samo kaj moraš uzet u obzir da je 75 citroenovih KS kao kod drugih marki 150KS

Dalibor

Dado Tornado

jedan rijedak renoov sportaš od prije 15 godina.
motor je iz clia sport - 2.0 150ks

RI-C3

New member

Pa tezi je to auto, 4 vas je unutra a kilaza je ubojstvo za atmosferca. Da je dizel 120ks isao bi ko metak ;)
da,moj c3 ima oko 1000 kila a chevrolet oko 1400 kg.A točno je da benzinca ubije težina pogotovo ako nema zaleta.
slažem se da bi dizelaš to bolje povukao.
Ovaj benzinski 1.6 120 ks dosta i cuca...

Marko

Well-known member

Danas sam se vozio u Chevroletu Cruze 1,6.120 konja.
Vozilo se nas 4 u njemu i iznenadio sam se kako je taj auto ustvari slab.
...
Mjenjač ima duge brzine i to ga ubija - tu su pogriješili (mislim da je to bilo namjerno) jer da i to "štima" taj auto bi bio neprikosnoveni best buy. I sad je jako dobro kupnja ali eto to je njegova mana.

I s tim autom možeš biti brz, ali ako ga se potjera i nj 1400 kg ide - ne kao metak ali shvaćate poantu. :cool:

Ovaj benzinski 1.6 120 ks dosta i cuca...
Brza vožnja - visoki okretaji. Dizelaši su im dobri i jaki ali cijenu su im nabili da je ogromna razlika između benzinca i dizela.

jedan rijedak renoov sportaš od prije 15 godina.
motor je iz clia sport - 2.0 150ks
Spider - mrcina od motora, laka karoserija - izvanredno! Malo je ljudi tada prepoznalo nj kvalitete... Vjerojatno je i cijena dala doprinos slaboj prodaji.

gužva

New member

Današnji benzinci bez turba su bezveze, ni C4 sa 120 ks ne ide nikako, preteški su sa predugim brzinama, kad se sjetim BMW 320 kockice i Alfe 33 1.7 koje sam imao ovi danas atmosferci su udobniji, sigurniji ali brate su puževi prema njima, naročito mi je ostao u sjećanju AX 1.4 Allure kojeg je stari imao 93' kao službeni, to je bio vjerovatno najbrži auto sa 75 ks koji sam ikad vozio.

deda

New member

Kad su u današnje aute natovarili svega i svaćega bezveze i nepotrebno,samo da navlače kupce.Današnji auti iste klase su preko 30% teži od nekadašnjih,a i ova sranja sa elektronskim ubrizgavanjima su drek u odnosu na nekadašnja mehanička ili pravih frgiča.Ak hoćeš neki benziski motor nabrijat do jaja,skineš mu elektroniku i elktronsko ubrizgavanje i metneš prave frgiće,dobiješ zvjer.Pogledaj samo kak ameri delaju zvjeri,sve frgazeri i tlaćno ubrizgavanje,a ne ova svemirska jeftina sranja koja se danas trkeljaju na novim autima.

Dalibor

Dado Tornado

nakon slovenskog tušeka, evo i hrvatskog rimca!
4 elektromotora, sve skupa preko 1000 britanskih KS, težak oko 1800KG, stotku lovu za 3 sek.,
na baterije ide preko 300 km.

Rimac to star at London supercar show

DODATAK:
rimac ima video!!!

[ame="http://youtu.be/NaJUZIdDiFw"]http://youtu.be/NaJUZIdDiFw[/ame]

Na vrh