Nisu Citroëni, ali su zanimljivi

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Krenuti će taj uskoro na jug :)

Nego, moram podijeliti ovu perverziju. Konačno auto u obliku auta, rijetkost danas.

La Marche

Iskreni optimist

Ferrari 330 P4 Berlinetta
u dobrom društvu

Pusti ti senzore za parkiranje... do sad su vijek radili dobro, ali, nisam imao petlju stati bliže. Ne vidiš ga u retrovizoru, prenizak je, a baš da ga dotaknem...

La Marche

Iskreni optimist
Gospođa je jako dobar ulov.

A auto... 1969. kao učenik 1.razreda OŠ dobio sam Matchbox baš taj, samo tamnocrveni. Od onda do danas to mi je najposebniji auto koji sam ikad vidio. A vidio sam i Lamboghini Miuru. Svaka čast Miuri, ali ipak je 2nd best.
I jučer, sve ne vjerujem, u mini gradiću 50km južno od Beča... k'o fatamorgana!

I još mu bila otvorena suvozačka vrata... Ipak... Vratili smo se ipak doma sa C5. Gledali smo i gospođa u žutoj jakni i ja... nemam uopće ideju kako bi ijedan od nas ušao u tu divotu. Mala kabinica, vrata pola metra prenisko i pola metra predaleko od ruba auta... to zaista nije za svakoga. I da bih u tako nešto ušao, a iza leđa urlajućih preko 300 KS na manje od 800 kg na deset cm iza leđa i 15 cm iznad ceste... a magla i vlažna cesta do kuće... Ne, hvala. Nije to za svakoga. Za mene nije. Ali da se ježi koža od same pomisli - ježi se.

Dalibor

Dado Tornado
ne mogu ovako odgonetnuti što točno, ali nešto mi ne štima sa ferrarijem, jesu li to proporcije, prednji farovi, usis, retrovizori, boja... ali prije bi ovako rekao da je neka maketa ili kopija

La Marche

Iskreni optimist
Maketa sigurno nije, jer je registriran i očito je tamo parkiran nakon vožnje, nije nikakva bila izložba ni išta slično u toku, obično pospano nedjeljno jutro i sat kasnije ga više nije bilo tamo. Da li je kopija, ne znam. Nije mi tako djelovala ni vanjština, ni kotači, posebno je originalno djelovala unutrašnjost kabine, ako su sve to kopirali - svaka čast. Ali ne znam o tom modelu dovoljno da bih dao ruku u vatru.
Registriran je u Beču, tamo ima takvih oldtimera da ti pamet stane pa je sasvim moguće da je Ferrari.
Nego... to je mali gradić od 6.000 ljudi, svi se poznaju, stajao je pred nekom običnom kućom, nije bio ni hotel, ni gostionica, u subotu opet idem gore, pitat ću zna li se što o tom autu.

ivan222

Well-known member
Uredništvo foruma
Donator foruma
Koliko vidim, cijena orginala danas je od 7.000.000$ pa do puuuno više.
Ni replike nisu jeftine, rabljeni u lošijem stanju su od 50.000$, do novih koji idu i do 850.000$.

Lude cifre.

I ako je replika, vjerovatno ima Ferrariev motor i skup je... tako da koga briga, fora je :cool:

Na vrh