kupnja od strane peže i citroena mogla bi biti najbolja stvar koja se opelu dogodila zadnjih 100 godina. do sada su mi bili marka bez fokusa koja je imala isti sindrom kao škoda - auti koje nove ne mogu kupiti oni koji ih kupuju rabljene. bili su službena vozila, i ono što kupuju novo mali obrtnici uz dobru cijenu i povrat pdv-a.Meni je osobno lijep. Zena ne bi imala nista protiv da sjedne u dvoriste , ovisno o cijeni naravno
Od koje tačno francuske tehnike će imati koristi, osim možda od dobrih dizel motora (mada sad nije pravo vrijeme za dizele)? Pitam čisto iz radoznalosti.sada sa francuskom tehnikom
Ne znam na što se to točno odnosi, ali insignija iz 2013. ima odvratno šugava, sramotno loša sjedala. Infotainment je također šugav, interijer odvratan sa čudno osmišljenim tipkama...A komentarisati sjedišta (u smislu funkcionalnosti) mi je smiješno
Ovdje ni nema PSA 2.0 Diesela [emoji16]moram komentirati ovo tvoje o motorima i sreći. pa svaki citroenov motor u bližoj prošlosti bio je motor godine.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/International_Engine_of_the_Year
već 6 godina imaju najbolji motor oko 1,2 litre koji se najviše i koriste.
Ok, možda i ima, ali generalno poređenje sjedišta mi je malo nonsense.ali insignija iz 2013. ima odvratno šugava, sramotno loša sjedala
Nisam pričao kome je šta šugavo i čudno, već o funkcionalnostima.Infotainment je također šugav, interijer odvratan sa čudno osmišljenim tipkama...
Možda i jeste, ne kažem da nije. Meni je sigurno 100x ljepši.C5 je bolji auto od Insignije, i to daleko.
I touchpad, i prepoznavanje znakova. Možda i veći displej, nisam siguran koliko je inča onaj veći.Jedino što Insignia nudi, a već sam spominjao, su pametni farovi.
hehe Pa sama činjenica da je Prince motor osvojio tu nagradu 8 godina za redom (!) govori dovoljno o toj nagradi.moram komentirati ovo tvoje o motorima i sreći. pa svaki citroenov motor u bližoj prošlosti bio je motor godine.
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Inte...ne_of_the_Year
već 6 godina imaju najbolji motor oko 1,2 litre koji se najviše i koriste.
Teško je skužit tko kome odgovara, no dobro... liste opreme mi nema smisla uspoređivati.Priznajem vam platforme, dizajn i dizel motore, za ostalo se ne slažem.
ajde da ja tebe sad pitam "čisto iz radoznalosti", šta to nije u redu sa prince motorom da ne bi trebao dobiti nagradu?!hehe Pa sama činjenica da je Prince motor osvojio tu nagradu 8 godina za redom (!) govori dovoljno o toj nagradi.
Ne znam kako se zove onaj stari BMW-PSA benzinac iz kraja 2000ih ali kum koji je radio u Peugeotu dugo godina je rekao da je to najgori benzinac koji se ugrađivao u Peugeot. Imali su non stop reklamacije. Ne znam jel to taj Prince.ajde da ja tebe sad pitam "čisto iz radoznalosti", šta to nije u redu sa prince motorom da ne bi trebao dobiti nagradu?!
ivane ne radi se tu o citroenu ili opelu, nego o njemačkoj i francuskoj