ccccxm
New member
Pozdrav kolege forumaši.Mene zanima vaše mišljenje, kako automobilski mediji u Hrvatskoj tretiraju citroen.Načitao sam se masu tih članaka i strašno me iritira koliko, god dobar bio francuski automobil u usporednom testu npr sa njemačkim,pronađu takve zamjerke da mi je mučno.Sječam se usporedbe golfa i renaulta pred nekoliko godina golfu se iskrivija prednji trap puka nosač motora,da ne govorim o potrošnji ulja, oni su to opravdali ovako taj ovjes nije za naše ceste.Stravato znači da bi pola Hrvatske trebalo ići živiti u njemačku jer su tamo bolje ceste apsurd.Za to vrime testiranja na renaultu je riknulo mislin da je bilo test na50 000km jedna sijalica i to je to .Zamislite to je bija test na potpuno novim automobilima.Ja znam da neki ljudi na prostoru balkana imaju ugrađen poseban aparat u mozgu što se tiče njemačkih proizvoda ali što je previše je previše.Na testiranju citroena c6 pišu :"U citroenu su dobro znali da s njemcima nemaju šansi na njihovu terenu".StravaRolls i Mercedes su slinili bolje reči sanjali da imaju hidropneumatski ovjes iz citroena i samim time dali do znanja da je citroen svjetlosnim godinama ispred njih.Tu se postavlja pitanje otkud nekom pravo da o pojmu tehnike piše kao o nečem "druge klase" kao da su ga oni konstruirali.Citiram dalje: Citroen se ne misli predati bez ispaljenog metka.Citroen ne treba ni ispaljivati metke,jer dok su se ti na koje bi trebao ispaljivati metke ubijali kako prijeći sa lisnatih opruga na spiralne,citroen je imao hidropneumatski ovjes.Mislim da gospoda moraju shvatiti da ono što je citroen učino u smislu tehnike i inovacija neće ponoviti više nikad ni jedna marka na svijetu.Naravno osim ako to ne kopiraju a onda će na sud.Gospodi koja otvoreno naginju u člancima njemačkim ili neznam već kojima automobilima poručujem povijest pišu činjenice a ne laži!ROFL