Ma sve ok ,to se da upisat u knjižice bez problema ali kada se preskoči colaža sa 14 na 16 (a ima frikova čak i na 17),sve to prolazi i auto je lijepo vidjet ,ali velim sve dok se ne dogodi sranje,onda se love za svaku slamku znam iz iskustva jer sam za gsi kadeta koji je inače imao 14 a kupio ga u njemačkoj sa 15 cola RH morao raditi posebni tiv samo za felge da bi dobio ostale papire i da bi me uopće gore sa tim pustili na cestu,a napisali su mi cijele nauke radi felgi i kaj je malo bil spušten a kad sam došel tu još sam ga moral atestirati jer kad sam radil tehnički frajer je zapel sa auspuhom za onu šinju pred grabom i odj.... me i paslal napraviti atest(samo da mi poberu 1500 kn)Bezveze je da nebreš upisati primjerice širinu 215 umjesto 205 (ista colaža) samo zato jer to ne piše v knjižici od auta ili na štoku. Spominamo se
za "svakodnevna" vozila, neke teške zdarije i preinake treba atestirati, ali ako je odstupanje u promjeru veće od + ili -3% (visna kotača) već moraš na atest - na rampu, baždarenje brzinomjera...
Baš to i mislim - sitne razlike u dimenzijama koje u velikoj mjeri ne utječu na bitna svojstva vozila, u Èk neće upisat baš ništ kaj nije iz uputstva o autu ili ak ne piše na štoku. Zimska guma je bila u pitanju ista širina gume, ista colaža jedina razlika je bila u visini 60 u odnosu na 55 (u odnosu na ljetnu koja je upisana) -ne, nisu hteli upisat.Ma sve ok ,to se da upisat u knjižice bez problema ali kada se preskoči colaža sa 14 na 16
Jel pašu od lade nive ili opelMoram negdje nabaviti pojaseve na dve točke i metnut otraga,inaće će mi auto regati samo za dvije osobe,bez obzira kaj auto uopće nema rupe i matice za pojaseve otraga,čudo da ima za napred,jer se proizvodio dok se nikakvi pojaseve nisu ugrađivali.I pazi foru,na dvije točke,koji su za kratko vrijeme bili izbaćeni iz upotrebe jer su se pokazali opasni.Kaj reč na sve to?
Deda nemoj covjeku/decku glavu u vrecu stavljat!Samo ti to metni i deri,bit će odlićne.
:hello:Eto mene nazad
Fulda, ako su poljske, jer prave ih i Turci. A, turska roba ko kineska. Ja ih imam na dva auta i zadovoljan sam.Molim vaša mišljenja u vezi guma. Znači, imam 3 opcije:
1) Yokohama 447 kn
2) Bridgestone 512
3) Fulda 454