Na prijašnjem vozilu sam imao Fulde i kad god bi došao mijenjat gume bi mi vulkanizeri govorili: "Kakvo sranje od gume", "Zašto si kupio ovaj šrot", "Uh kako je to loša guma", stoga sam 19 godina stari auto počastio nakon toga Tigar gumama iz Kladuše, 4 komada Fulde su koštale 2000kn, a 4 komada Tigra 800kn i još povrat poreza, koji doduše nisam nikada skupio...
Auto Krajina isto.
BTW s novim gumama je bio i špur gratis prilikom montaže, ali onda sam morao muljat na granici radi smontiranih novih guma, a na dva su računa... :whistling: Mislim da me carinik pustio na kraju...
Ne znam što bi rekao za te gume, dok su nove, nisu plastične i za moj način vožnje tog starog auta, bile su ok.
Kladuša je meka za ljude koji žive u tom pograničnom dijelu, a i autodijelovi su jeftini, doduše samo za njemačka vozila, za japanca nije bilo NIÈEG.
Sad sam morao kupit lokalno gume, jer sam kupio novi auto, pa nisam mogao s probnima u Sloveniju po gume, al ubuduće opet Lašiču, nove gume u prosjeku su 10 do 15% jeftinije (po gumi!), a montaža je gratis.
Od doma mi je do Brežica oko 40tak km, isto mi dođe kao da idem u Zagreb, pa kad uzmem u obzir skuplje gume i cijenu montaže, i dalje mi se isplati više u Slo kupit nove gume.