Općenita iskustva s novim C4

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.

Zdravac

New member
Deeecki, povucite ručnu! Pa nema ljutnje na forumu. Ne bi se nitko trebao ljutiti ili uvrijediti. Neki forumaši su samo temperamentniji od drugih! :euforija:

Što se tiče kvalitete, DA - iako osobno nisam primjetio nijedan nedostatak na svom Nizozemcu, smeta mi da se baš taaaaak loše piše (Ciki) o novim C4-orkama.
Nemože reprezentativan primjer biti Rentakar!!! Nemože i točka.

I dalje smatram da JEDNOSTAVNO NEMA toliko C4-orki u privatnim rukama da se može govoriti o propišavanju amortizera na 30-ak t km. NEMA i točka.

Koliko god se nekome moj komentar činio glup, ja mislim da je točan, a vjerujem da nisam jedini!

Savjet onima koji misle da su C4 govno, neka si kupe LEXUSA ili SUBARUA, pa nek se onda ****e!

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Ljudi moji,daj već jednom shvatite da su današnji auti svi isti..da se svi isto kvare..bez obzira na ime :whistling:..

Što se tiće c4,normalno je da će se pojavljivat kvarovi i dječje bolesti..kao i na svim prvim serijama nekog automobila :cool:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
auto je pun djecjih bolesti i na trziste je izasao neistestiran. Svaka "prva" je puna bolesti
Nije samo kod citrojena tak ;) da se ne zavaravamo Ciki..a to je zato,jer ih tržište i konkurencija prisiljavaju na to..pa se auti prerano izbacuju u igru,a sve na uštrb kvalitete ..i onda se u hodu otklanjaju greške i ****arije..a nas onda kak zapadne grah..nekom se posreči,a neko stalno visi po servisima :hm::whistling:
Zaključak: sve je to normalno i razumljivo..i sve bi čovjek lakše podnesel,kad nebi od nas majmune delali i prodavali nam maglu tipa:sve je u redu..niš se ne čuje..to tak mora bit..umjesto da priznaju greške..šute i otklone sve ****arije koje se pojavljuju :cool:

monera

New member
ovo je bolesno... ubija me ovaj forum i sve vezano za novog c4... znaci kao sto znate iz ranijih mojih pisanja na ovom forumu narucio sam novog c4 1.6 hdi, i vec sad mi se place kad ovo sve citam... razmisljam si da odustanem od auta i izgubim pisljivu kaparu sto sam uplatio... da li postoji tko ovdje na forumu da nije imao problema sa automobilom???????????????? zar mi se mora toliko zgaditi prije nego sto dodje uopce....

liberty

Well-known member
zasto bi odustao od c4
pa ako ti nešto i ode imaš garanciju
ne moraš se unaprijed plašiti
teoretski ti mogu (prema forumu) biti osjetljivije plastične "kapice" amortizera, prednji desni gornji nosač motora i letva volana
s ostalim ljudi baš i nemaju problema, barem tu na forumu

opusti se, pa što ako nešto i rikne
voziš se u modernom, udobnom autu koji fenomenalno izgleda

ne brini!

Zdravac

New member
ovo je bolesno... ubija me ovaj forum i sve vezano za novog c4... znaci kao sto znate iz ranijih mojih pisanja na ovom forumu narucio sam novog c4 1.6 hdi, i vec sad mi se place kad ovo sve citam... razmisljam si da odustanem od auta i izgubim pisljivu kaparu sto sam uplatio... da li postoji tko ovdje na forumu da nije imao problema sa automobilom???????????????? zar mi se mora toliko zgaditi prije nego sto dodje uopce....
Èekaj dok se Ciki javi, on ti je prilično optimističan, pa će te sigurno utješiti! :D
Ciki, no hard feeling! Moramo se malo i šaliti :palac-gore:

- Inaće, ak ti je draži Hyundai i30 karavan dizel kupuj njega, a ak se hočeš voziti ko gospon čoek (ko i mi vlasnici C4-orke) - onda ne odustaj. A očito da nisi pročitao sve komentare, jer ima nas koji nemamo problema s njim (bar zasada);)

Ciki vts

New member
Nemoj odustati, kupi ga, ali i nadoplati za dodatnu garanciju cim duze mozes. I onda ga prije isteka garancije prodaj :D

Èekaj dok se Ciki javi, on ti je prilično optimističan, pa će te sigurno utješiti! :D
Ciki, no hard feeling! Moramo se malo i šaliti :palac-gore:
non taken :palac-gore:

Naravno da se moramo saliti, ali priznaj da je c4 krama :D :D :D to nije sala :D :D

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
razmisljam si da odustanem od auta i izgubim pisljivu kaparu sto sam uplatio... da li postoji tko ovdje na forumu da nije imao problema sa automobilom??

Zakaj bi odustal od auta ?? :shock:

Zar zato jer par pojedinaca ima problema ?? Kolko ja znam i pratim,na forumu ima oko 30-ak novih c4,a samo njih par se žali i ima nekih sitnih problema :whistling: koji se btw otklanjaju u garanciji..

Ako misliš da druge marke nemaju problema,onda se grdno varaš..pročitaj si malo kako ljudi imaju problema s VW;Opelom;Audijima;Pežolom;Renolom;Hjundajima;Toyotama;BMWejima i da ne nabrajam dalje :D

Stari moj,nema auta koji se ne kvari..bilo koje marke..jednostavno NEMA !!

nadoplati za dodatnu garanciju cim duze mozes
Po meni je to neisplativo i žešča navlakuša..masa stvari ne ulazi u tu produženu garanciju..tak da :whistling:

Èekaj dok se Ciki javi, on ti je prilično optimističan, pa će te sigurno utješiti!
:D:D:D

Pustite vi Cikija ;) Ciki je igrač :p..stalno vam tu baca fore i kost da se vi tučete,a on tolko obožava svog citraća,da ga se neželi riješit ni pod razno..ni uz sve ****arije koje ima s njim..i koji je kak on veli-govno :D..

Prema tome,kaj je to ak ne ljubav prema citraću :wub::D:D

od svih automobila odabrali ste Hyundai i30 koji je baš poznat po škripavoj letvi volana ROFL
Navodno su to otklonili sad nakon 568 serije :pROFLROFL

Posljednje uređivanje:

macola

New member
ma daj zajebi priče ( od 1000 vlasnika) 5-6 nesretnika ima problema, žao mi ih je . kupi vw pa kad i budeš imo problema nećeš htjet priznat jer ćeš bit prvi kome se pokvari njemac ( da ne govorim o E klasi kojoj se po noći na 160 km/h ugase svijetla jerbo senzor podivlja ---to je o.k. to je švabo njemu se prašta , a košta € ko moj kn)
ja imam 10ooo km i sve super sve za 5 jedino je malo mali auto ( sad bi ih trebo pljuvat oni su krivi ,a ne ja što imam 115 kg hehehe)
meni je ovo 1. citroen nakon 6 renaulta ( imo i vw i opel i ford ) sve je to isti qrac
taj tvoj motor je i u mazdi di je hvaljen na sva usta jer je japanac sretna nova i bez kvarova

liberty

Well-known member
ma daj zajebi priče ( od 1000 vlasnika) 5-6 nesretnika ima problema, žao mi ih je . kupi vw pa kad i budeš imo problema nećeš htjet priznat jer ćeš bit prvi kome se pokvari njemac ( da ne govorim o E klasi kojoj se po noći na 160 km/h ugase svijetla jerbo senzor podivlja ---to je o.k. to je švabo njemu se prašta , a košta € ko moj kn)
ja imam 10ooo km i sve super sve za 5 jedino je malo mali auto ( sad bi ih trebo pljuvat oni su krivi ,a ne ja što imam 115 kg hehehe)
meni je ovo 1. citroen nakon 6 renaulta ( imo i vw i opel i ford ) sve je to isti qrac
taj tvoj motor je i u mazdi di je hvaljen na sva usta jer je japanac sretna nova i bez kvarova
potpis ko kuća:)

monera

New member
teoretski ti mogu (prema forumu) biti osjetljivije plastične "kapice" amortizera, prednji desni gornji nosač motora i letva volana
s ostalim ljudi baš i nemaju problema, barem tu na forumu

ne brini!
samo to?? letva volana... sitnica... zanemarivo... :)

dturcic

New member
1.6HDi 92KS prešao 11k km od 01.09.11. i nema problema, sve radi savršeno.:)

Marko

Well-known member
Treba biti zajebancije na forumu, tu smo svi jer više-manje volimo citrojen. Sviđa mi se kad se tak palo "prepirete" jer mi je draže to vidjeti nego da se stalno piše da je savršeno ovo, savršeno ono. Treba biti realan i napisati - ako nekaj valja pohvaliti, a ako nekaj ne valja pokuditi (kaj je, je!) da se širi znanje i to je to... Bez šminke!

Damaj

Active member
Nizozemac 1.6 benz, od 02. 08.`11 prešao 13 000 km - nikakvih problema, jedino primjećujem lošije vozne karakteristike od predhodnika.

dubravko21917

New member
Evo ja još nisam hvala Bogu imao nikakvih problema sa autom (1,6 VTI ) moram komentirati da ABS radi odlično, da nije odradio svoj posao tak kak je odradio jučer bi pobrao krdo srni (mamicu im j...m milu ) a danas bi kuhali gulaš i pravili srneće kobasice.

Status
Nije otvoreno za daljnje odgovore.
Na vrh