Ja prošli tjedan bio malo dalje, jučer se vratih navečer - do Geneve i Laussanne, i još malo dalje. Preko Aoste i Mont Blanc tunela. O vremenskim prilikama ne moram pisati, pogledajte kroz prozor, osim od Trsta do Aoste, gdje kao da je proljeće. Auto je odlično radio, vožnja ugodna i opuštena, prosjek cijelog puta 84 km/h, potrošnja 4,6 l/100km/h (da,da. odgovara i kupljenom gorivu, kao i uvijek). Bila bi i manja, ali jučer sam jurio talijanskim cestama koliko Velocita Tutor dopušta, da stignem u normalno vrijeme do Slovenije i Hrvatske, jer nisam znao kakvo me tu stanje na cestama čeka. Jedino je oko Brežica bilo ledenih ploča nasred autoceste, inače je sve odlično.
I po velikim hladnoćama (oko -10°C) je u kabini vrlo ravnomjerno raspoređena temperatura, nema nikakvih problema ni s magljenjem (tri osobe) u običnom automatskom pložaju, s ručno isključenim A/C (automatska klima). Zapravo jedina stvar koja je ljutila je bilo što kod svakog plaćanja cestarine, nakon spuštanja i dizanja bočnog prozora na prozoru je ostao neki jedva prozirni prljavi sloj, valjda neka smjesa vode, soli, čega li? radi kojeg je bila smanjena vidljivost u bočnom retrovizoru. Nije to strašno, ali ne volim slabu vidljivost, pa sam tri puta stao i oprao staklo.
Sve u svemu, bravo C4!