te pumpice navodno često odu a koštaju ako se ne varam 100-150 kn
nemojte mi dirati Cikija - svako ima pravo na svoje mišljenje i kome smeta nek ga ne čita, ja i u njegovim postovima nalazim korisne savjete tako da mi je odlična protuteža nekima koji samo na sva usta hvale Citroen
u svakom slučaju - tko god imao problema sa C4, isto mišljenja sam da će se redizajnom to sve otkloniti, ne prije, nego baš redizajnom. tako to ide u industriji i ne isplati im se prije rješavati probleme
a problemi s proizvodima i autima su i inaće učestali bez obzira o kojoj marki se radi - golf VI od poznanika se tu i tamo ugasi i ne nalaze rješenje za tu anomaliju, passat koji vozim od šefa nešto škripi u prednjem dijelu i ima mušičave prednje senzore, peugeot 207 od frendice troši ulja kao da je dvotaktni, sa škodom su moji starci unutar prve 3-4 godine imali par zajebancija, meni je sama od sebe napukla ekspanziona posuda na fiesti pri nekih 35.000 km (da ne pazim na razinu tekućina došlo bi do kapitalnog kvara, a ta posuda košta samo 146 kn) itd.........primjera koliko hoćeš, nitko nije bezgrešan, pa tako ni citroen
uostalom, pitanje da li ću i ja voziti u budućnosti citroene