Bok kolega i dobro nam dosel.C5 IiII imaju svi hidrauliku hidroaktive 3 ili 3+(koji ima mislim 6 kugli i mogucnost tvrdjeg ovjesa,obican 4 kugle).
Imal sam triXM-a,dobre limuzine s puno prostora,sigurne i snazni motori,sad imam C5 i piksaca.Stvarno odusevljen s C5 2.0 hdi 2004g.,laksi ulazak nego u XM-u,pregledan jer sjedis vise,pametna i pouzdanija hidraulika, takodjer puno prostora za razliku od ostalih auta iste klase.Moj karavan ima 255 000 km i zasad otiso zadnji brisac(motor),alternator,rucna koc. sajle,pr.diskovi,mjerac protoka zraka ,neznam sto je prije mene mijenjano osim podloska na diznama.
No moj kolega Pero na passatu 2005g. 2.o tdi non stop neka sranja a auto dok sjednes unj za klasu manji.Dakle normalni troskovi pa cak i manje kvarova od vecine a dobis stvarno limuzinu.
Evo odnedavna mi i zet ko i njegov stari voze C5-ice 2.0 hdi 136ks,veoma zadovoljni,sin takodjer na moj savjet goni Xantiju a to sad razmislja i moj mladji brat.
Steta sto neznan francuski jerbo bi trazia neku premiju od Citröena,vala sam zavridio.:angel: