zakonom zabranjena ali ako su poravnata i ne bljeste na sve strane, znaci uredno stavljene, nitko ne pise kazne za to a na tehnickom progledaju kroz prste ako se balasti ne vide...Ispravak netočnog navoda..
nijesu halogena,već xzenonska
I zakonom zabranjena ako nijesu oriđiđi.. s lećama, nivelacijom i peračima farova :whistling:
alac-gore:zakonom zabranjena ali ako su poravnata i ne bljeste na sve strane, znaci uredno stavljene, nitko ne pise kazne za to a na tehnickom progledaju kroz prste ako se balasti ne vide...
sam pazi na ne naletiš na nekog entuzijastu kaj se kužimurija ionako ne kuzi sta je xenon.
Da da, pa i mislio sam čim malo zatopli.
Usput gledam malo i ova halogena svjetla što je Krky ugradio u svoje farove .... pa si mislim kad budem već skidao farove da odmah idem i sa takvim zahvatom
Al moram to još dobro proučiti, hehee:grin:
ne vjerujem da to sve treba skinut, evo u ovoj temi pogledaj MaksimC3 je to kadil http://www.citroenforum.hr/moj-c3-163/c3-maximc3-2741/Upravo sam to htio napraviti ovaj vikend.
No odustao sam kad sam na youtub-u vidio kako se vade farovi. (
Nije mi bilo na kraj pameti da se prvo vade kotači , pa plastika iznad njih , pa branik pa tek onda farovi.
Ako će to biti izvedivo , planiram nekome platiti poliranje farova i dati mu koju kunu više da mi ih okolo zasilikonira prije nego ih vraća unutra.
Doslovno imam akvarij u farovima i uspjeli su mi se po ovim vrućinama tokom dana malo osušiti , no ujutro se već orose ... katastrofa.
...
meni se najbrže osuše kad skinem poklopac sa fara, upalim duga svjetla(spustim dole farove, nikom ne smeta) i odem tako malo duži đir. 15-20 min i suhi su, poklopac nazad i to je to...
Ovo ću danas napraviti!!:grin:preporučam ti iz vlastitog iskustva odškrini malo poklopce od farova da zrak cirkulira i nebu se rosilo, ili probuši poklopce, 10mm svrdlo
Ovo ću danas napraviti!!:grin:
Hvala!