C4 je 124000kn koji ja mislim uzeti a C5 Tourer je 180000kn..:hmmm:
Ja sam svoj C4 platio cca 92000 kn (do registracije). S obzirom na cijenu C5, tema bi se slobodno mogla zvati "2 C4-orke ili 1 C5 Tourer" :hmmm:
Ja samo ne znam od kud vama tolike minimalne potrosnje. Klio 1.4 8v mi je imao cca 9/100. Mondeo 1.8 16v, oko 12/100. Od kud vama svima 6 : !??! Sad sa 1.6 110hdi imam oko 6,5 i presretan sam. Ja mislim da neko mulja tu.Deda, imam taj auto, i snage mu stvarno ne fali. Povuče on dobro, tu nemam zamjerke. No, potrebni su viši okretaji (3 - 4.500)
Onaj ko hoće malu potrošnju, voziti će ga ispod 3000 okretaja. A na autocesti nemožeš voziti tak. Mogao bi da ima 6. brzinu. Zbog toga je moj komentar. Inaće, meni je prosjek s tim autom 6.6 l / 100 km (pređeno 8000 km). I ne žalim što nisam uzeo hadei-ja!
Nemam razloga muljati. Napisao sam točno kako postižem tu potrošnju. Samo bih još dodao da može i manje, ali onda bi se auto mučio. Ovako kak sad vozim, osjetim da autu nije teško, a potrošnja je više nego zadovoljavajuća.Ja samo ne znam od kud vama tolike minimalne potrosnje. Klio 1.4 8v mi je imao cca 9/100. Mondeo 1.8 16v, oko 12/100. Od kud vama svima 6 : !??! Sad sa 1.6 110hdi imam oko 6,5 i presretan sam. Ja mislim da neko mulja tu.
Rane, motor postiže malu potrošnju između ostalog jer je "VTi" :whistling:Ja samo ne znam od kud vama tolike minimalne potrosnje. Klio 1.4 8v mi je imao cca 9/100. Mondeo 1.8 16v, oko 12/100. Od kud vama svima 6 : !??! Sad sa 1.6 110hdi imam oko 6,5 i presretan sam. Ja mislim da neko mulja tu.
Da, slažem se da više brzina omogućuje češće optimalno područje, pa tako i motor duže traje (osim što manje troši), no nije pravilo!samo kaj ga sa što više brzina možeš što više držat u optimalnom području
Tema se treba zvati: "Utjecaj panoramskog krova na okretni moment".Pa jasno da u razglabanju ode tema na drugu stranu, nema tu pomoći!
Pa, zapravo je tema kupovina novog Citroena, pa smatram da su postavi unutar teme!Kaj nije tema krovna panorama? :shock:
ljeto sam završio sa 2600km i prosjekom po BC 5.4/100.Ja samo ne znam od kud vama tolike minimalne potrosnje. Klio 1.4 8v mi je imao cca 9/100. Mondeo 1.8 16v, oko 12/100. Od kud vama svima 6 : !??! Sad sa 1.6 110hdi imam oko 6,5 i presretan sam. Ja mislim da neko mulja tu.
Inaće, meni je prosjek s tim autom 6.6 l / 100 km (pređeno 8000 km)
Nitko ne mulja, ako zivis u nekoj vukojebini gdje je jedini semafor zapravo glavni trg u selu onda ce i na takvim cestama trositi i duplo manje nego u gradu poput Zagreb.Ja mislim da neko mulja tu.
DAJ NEMOJ PRETJERIVAT,IPAK NIJE OVO MJESTO ZA OVAKVE PRIDJEVE,ZAR NE?Tocno to, ljudi su govna i lazu stalno, pogotovo o potrosnji i kvarovima.
Nije bilo nikome direktno upuceno, vise opcenito.
Nauci citati.na ovo podjebavanje s govnima