Ax boy
Well-known member
Jel to po onome filmu sa Slavkom Štimcem i Žarkom Lauševićem ili?Braća po materiPogledajte privitak 4471
Jel to po onome filmu sa Slavkom Štimcem i Žarkom Lauševićem ili?Braća po materiPogledajte privitak 4471
Na ovakav parking ja bi dobio osip a tek nervoza auuuhhhhh. Alooooo kakvo je to pakiranjeKako parkiram zenin auto
Hmmm, nekako mislim da si se ti krivo parkirao ali oke .Pa ja sam parkirao unutar mojih linija, a sto drugi bahato parkiraju, sta da im radim
Koja je to aplikacija?Naučio ženu, i danas uspešno "snimala" voznju do posla i nazad. Aplikacija kaze sledece
Manja je potrosnja kad ide na posao, i prosecna brzina je nekih 10km/h brža
Pogledajte privitak 5169Pogledajte privitak 5170
Da li aplikaciju moraš sam uključivati kad krećeš sa vožnjom ili se ona sama aktivira kad se mob spoji na adapter preko bt?Uzeo veceras da provozam auto, da vidim koliko ce trositi kad ga ja vozim.
Zadovoljan sam, dobra prosečna brzina, i potrosnja. Nisam ga stedeo, a nisam ga ni gazio.
Šteta da se aplikacija ne aktivira automatski kao MyCitroen-naravno onda kada ta čudnovata aplikacija radi.Kod mene ima perioda kad radi po par mjeseci bez greške,a ima i perioda po par tjedana do mjesec-dva kad odluči da se neće povezivati sa autom.Ja udjem u aplikaciju, spojim tel sa OBD adapterom, i vozim. On u pozadini radi