Peugeot 508 sw RXH, 2016.

C5Boy

Member
Dobro si rekao ("malo fotografija")...
A ni drugih informacija nema baš puno?
:cool:
2.0Hdi 133kw, 165tkm presao
Uvoz iz Slovenije.
Nije ga vozila bilokoja budala nego vjerojatno poslovni čovjek, auto je na firmu bio pa nisam platio 5%prijenosa.
Veliki servis napravljen upravo.
Kad dam gasa, upali se Risk of filter patique nešto, clogging.
Morat cu ga počet ispuhivati.
Sve u svemu auto je lađa, krstarica

Ljepši od Audija A6 allroad istog godišta i udobniji svakako.

Keyless je...

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
...od 2016 do sad prijeđenih samo 165tkm.
Neke račune nisi dobio s njime? Povijest održavanja?

Ako imaš Diagbox, pogledaj u BSI pod Sustav ispuha kakvo je stanje FAP-a. Tamo će ti pisati i stanje kilometara - mislim da mu je predviđen radni vijek od 180.000 km pa će ti pisati koliko još preostaje do toga. Naravno, ni tad ga ne moraš mijenjati - obično ga je dovoljno skinuti i isprati ako nije prezačepljen...

Ako je skidana kilometraža, možda to nisu na svim mjestima odradili (imaš kilometražu i kod S&S sustava i drugdje po raznim ECU, samo treba malo kopati) pa možda negdje nađeš odstupanje. Onda ćeš barem znati na čemu si...

C5Boy

Member
Odavno ne postoji "prijepis od 5%", ali naravno preprodavači na sva zvona naglase da nema tog prijepisa da kupac pomisli da je ušparao tisuće eura :ROFLMAO:
???
Misliš da sam negdje zeznut?
Da, kilometraža je čudno mala za dizela sa toliko godina.
Uvoz je iz Slovenije, sutra tj danas stižu papiri za auto. Nakon toga registracija auta.

Posljednje uređivanje:

toma

Active member
Dobro je, auto ima 165 000, nisu alpski Srbi kao mi ostali, ipak su oni više okrenuti Austriji, civilizacija i tako to

Na vrh