ExOduS442xb
Racing
Jedan kratki osvrt ako netko bude gledao isti auto, u nedjelju sam pogledao jedan C5 3.0 HDi sa Exclusive paketom opreme i auto nema senzore na prednjem braniku,? Nakon usporedbe sa drugim 3.0 modelima kojima nemaju navigaciju (također ju nema) primjetio sam da svi imaju parking senzore na prednjem braniku - osim ovoga. Dal se uopće moglo odvojeno birati senzore? Vlasnik (sin vlasnika) kaže da je auto imao jedan udes ali da je kasko to riješilo. Rađeno je kod Čuljka u Ceriću, što možda baš i nije najboljeŠto se tiče samog auta (3.0 hdi - bijeli na njuškalu) karoserijski i mehanički se čini u dobrom stanju, ide izvrsno i šalta bez trzaja međutim unutrašnjost je problematična. Prednja sjedala su potpuno uništena, dotle da se laganim odgurivanjem od volana osjeti armatura u sjedali, vozačevo sjedalo je vrlo loše, viri spužva i sva koža je poderana dok je na suvozačevim sjedalima nastradala samo koža (koliko mi se čini), pokidana je plastika koja se nalazi umjesto gps-a, malo viri plastika stropnog osvjetljenja, ne rade dnevna svjetla, ključ je vrlo loš (zamjenski) i samo radi lock/unlock ali ne pali svijetla na pritisak. Također, iz daljine sam vidio da nešto visi kod zadnjeg desnog točka, pretpostavljam neka zaštitna plastika, nema što drugo biti, ima 2 rupe u podu kod vozača, navodno zbog tepiha i vidi se karoserija, za što prvi put čujem Bilo je još par sitnijih stvari. Ima veliki servis iz kraja 2010, auto se čini mehanički ok ali ima dosta posla unutra tako da ništa od toga.
Što sam napravio, ne moze se više editirat? PardonJedan kratki osvrt ako netko bude gledao isti auto, u nedjelju sam pogledao jedan C5 3.0 HDi sa Exclusive paketom opreme i auto nema senzore na prednjem braniku,? Nakon usporedbe sa drugim 3.0 modelima kojima nemaju navigaciju (također ju nema) primjetio sam da svi imaju parking senzore na prednjem braniku - osim ovoga. Dal se uopće moglo odvojeno birati senzore? Vlasnik (sin vlasnika) kaže da je auto imao jedan udes ali da je kasko to riješilo. Rađeno je kod Čuljka u Ceriću, što možda baš i nije najboljeŠto se tiče samog auta (3.0 hdi - bijeli na njuškalu) karoserijski i mehanički se čini u dobrom stanju, ide izvrsno i šalta bez trzaja međutim unutrašnjost je problematična. Prednja sjedala su potpuno uništena, dotle da se laganim odgurivanjem od volana osjeti armatura u sjedali, vozačevo sjedalo je vrlo loše, viri spužva i sva koža je poderana dok je na suvozačevim sjedalima nastradala samo koža (koliko mi se čini), pokidana je plastika koja se nalazi umjesto gps-a, malo viri plastika stropnog osvjetljenja, ne rade dnevna svjetla, ključ je vrlo loš (zamjenski) i samo radi lock/unlock ali ne pali svijetla na pritisak. Također, iz daljine sam vidio da nešto visi kod zadnjeg desnog točka, pretpostavljam neka zaštitna plastika, nema što drugo biti, ima 2 rupe u podu kod vozača, navodno zbog tepiha i vidi se karoserija, za što prvi put čujem. Bilo je još par sitnijih stvari. Čovjek je skroz korektan, svarno nemam zamjerki, sve smo pogledali, skidali i poklopac motora. Ima veliki servis iz kraja 2018, auto se čini mehanički ok ali ima dosta posla unutra tako da ništa od toga.
Posljednje uređivanje: