K Konrad New member 19. prosinca 2011. #41 pa daj si zapisite brojeve nekih forumasa kad idete negdje... da je samo to rijesili bi na podu sve osim remena ako ga nebi mogli kupit...platio bi cugu i gotov...usparao bi 1500 kuna ako ne i vise...
pa daj si zapisite brojeve nekih forumasa kad idete negdje... da je samo to rijesili bi na podu sve osim remena ako ga nebi mogli kupit...platio bi cugu i gotov...usparao bi 1500 kuna ako ne i vise...
vlado7 New member 19. prosinca 2011. #42 Tec je rekao: pa daj si zapisite brojeve nekih forumasa kad idete negdje... da je samo to rijesili bi na podu sve osim remena ako ga nebi mogli kupit...platio bi cugu i gotov...usparao bi 1500 kuna ako ne i vise... Više... drugi puta obavezno
Tec je rekao: pa daj si zapisite brojeve nekih forumasa kad idete negdje... da je samo to rijesili bi na podu sve osim remena ako ga nebi mogli kupit...platio bi cugu i gotov...usparao bi 1500 kuna ako ne i vise... Više... drugi puta obavezno
Zmix New member 19. prosinca 2011. #43 vlado7 je rekao: drugi puta obavezno Više... Nadamo se da drugi put neće biti neki loš razlog. Javi se ako dolaziš u Srbiju, onako bez obaveza, piće i tako to.
vlado7 je rekao: drugi puta obavezno Više... Nadamo se da drugi put neće biti neki loš razlog. Javi se ako dolaziš u Srbiju, onako bez obaveza, piće i tako to.
vlado7 New member 19. prosinca 2011. #44 Zmix je rekao: Nadamo se da drugi put neće biti neki loš razlog. Javi se ako dolaziš u Srbiju, onako bez obaveza, piće i tako to. Više... imam kolegu koji je rodjen u zrenjaninu ali je u HR od 98, vec duze vrijeme mislimo malo preko grane
Zmix je rekao: Nadamo se da drugi put neće biti neki loš razlog. Javi se ako dolaziš u Srbiju, onako bez obaveza, piće i tako to. Više... imam kolegu koji je rodjen u zrenjaninu ali je u HR od 98, vec duze vrijeme mislimo malo preko grane
Zmix New member 19. prosinca 2011. #45 vlado7 je rekao: imam kolegu koji je rodjen u zrenjaninu ali je u HR od 98, vec duze vrijeme mislimo malo preko grane Više... Nemojte jako dugo misliti nego navratite.
vlado7 je rekao: imam kolegu koji je rodjen u zrenjaninu ali je u HR od 98, vec duze vrijeme mislimo malo preko grane Više... Nemojte jako dugo misliti nego navratite.
vlado7 New member 19. prosinca 2011. #46 Zmix je rekao: Nemojte jako dugo misliti nego navratite. Više... alac-gore: