Evo kakje došlo zimsko v rijeme baš sam pratio potrošnju i mogu reći da neznam da li je do benzina ili čega.Nekad troši malio i ide ko zmaj a nekad potroši ko lud a nije baš u vući nešto.Inače ne vjerujem kompjuteru koji mi kaže 10,5 jer kad zbrojim kilometra i laganu vožnju uvijek mi ispada oko 12 litri na 100 km ,nikak manje.Jedino ljeti kad idem na more i to šparne vožnje 80-90 pod lerom .onda se spusti ispod 10 ako je kakva ravnica ,ali prema rijeci uredovno 10,5-13.Nisam ljubitelj plina ali sam razmišljal da ga ugradim jel se dosta vozim i zavozim 2000 kuna svaki mjesec.Pošto imam loša iskustva sa plinom malo me prpa a i nije mi baš da odvojim 10000 kuna za plin,pa 1500 atest jer mi auto kroz koju godinu nebu vrijedio toliko a i na tekničkom je skuplje(4800 +1000 plin) , i kad ga idem regat izađe mi sve skupa ko da si idem kupit još jednog reganog diesela c5.Sve zajedno me izađe oko 17000 kuna ,a za to si kupim diesela pa imam dva.Znam da se rega nikad ne računa ali pošto ju imam za tri mjeseca tak mi svejedno.