1,4 54kwKojeg benzinca?
uopće ne, 1.4 C3 2006 po ZG 5km tamo amo rute, kad je hladno zimi, ne kao ovih dana, ne može ispod 10L nikako. Malo veselija vožnja i može i više.Moj zaključak je da normalno vožnjom 1.4i u C3 mora bit oko 7 litara, uz puno pažnje i koncentracije ide i ispod. Ovih 10-11l po Zg (gdje sam napravio možda i četvrtinu kilometraže) je meni pretjerana cifra... ili problem sa motorom ili vozačem
Moze, meni trosio 9,6 ali sam ipak vozio kad nije guzvane može ispod 10L nikako
eto ga, i bez guzve 9,6 kako je proizvođač rekao, a dodas guzvu i eto 11, neznam čemu čuđenje nije da je riječ o najnovijem BMW-u sofisticiranom pa da ce trosit 4 litreMoze, meni trosio 9,6 ali sam ipak vozio kad nije guzva
to mozes radit mozda u novm zagrebu oko a malla di se sve svodi na velike avenije koje u 4oj prodes bez problema, udji u strogi centar di sam ja i nema sanse, probaj predvidit poteze na zelenom valu u kojem recimo imas sve 3 trake zakrčene stojis 25 minSamo ne treba pokušavat bit brži od drugih, malo predviđanja poteza drugih sudionika i popamtit bitne semafore pa nema brige.
prijatelju to ti je nebo-zemlja razlika sa centrom Zagreba svaki dandržao sam ga na 6,5l lagane vožnje većinom Rijeka/okolica... dva susjeda, penzići sa indentičnim autima, isto ga laganom vožnjom drže ispod 7
Vidio sam te sinoc oko 22, njeznije sa sa gasom , bude potrosnja manja :thinking:9,6 kako je proizvođač rekao, a dodas guzvu i eto 11
E to nema sanse, i na tarabi pisalonajnovijem BMW-u sofisticiranom pa da ce trosit 4 litre
heheh dada išao taman do NSB-a, potrubi sljedeci put skuzit cu te po autuVidio sam te sinoc oko 22, njeznije sa sa gasom , bude potrosnja manja
Zezam te ,ne sjecam se kolio pise u uputama za grad za taj motor.Pa naravno da ide do 11 ko nista po zelenom valu i guzvi.
Neces, rekreiram se navece pjehe po tvojoj uliciskuzit cu te po autu
Ovo je ekološki osviješten građanin grada Zagreba alac-gore:Neces, rekreiram se navece pjehe po tvojoj ulici
ahaaNeces, rekreiram se navece pjehe po tvojoj ulici
A stroj je u garazi zasticen od pogleda.
ma do 11 ide 12 samo ako na sljeme mora jadan ali sljeme ipak rađe odradim sa speckomeko benzinci sa 11-12L potrošnje
vječito hladan i nagli start i to je odlika max potrošnje :grin:jednog važnog faktora koji sam zaboravio spomenut, moje sve vožnje tokom tjedna su kratke uglavnom 10-15-ak min