Povratak otpisanog Citroenaša.

C5Boy

New member
Što je bilo sa Biturbom?
Ništa, iz nekog razloga nisu radili zadnji podizači stakla.
Inače auto vozio ko lud, toči, vozi, jedino s potrošnjom nisam bio zadovoljan ali za razliku od 407 nije mu poplavio tapecirung ispod suvozačevih nogu.

szahtila

Well-known member
Ništa, iz nekog razloga nisu radili zadnji podizači stakla.
Inače auto vozio ko lud, toči, vozi, jedino s potrošnjom nisam bio zadovoljan ali za razliku od 407 nije mu poplavio tapecirung ispod suvozačevih nogu.
Mijenjaš aute ko čarape😉

toma

Active member
Ša ti ni bilo lakše promijenit podizačke ili tipke umjesto cijelog auta?
pa lakše je auto promijeniti..razumijem ja čoeka..pa nisu svi ko ti da bi prčkali po autu pa ga držali u garaži..on je vjeran ženi ali autu nije, aute mijenja ali ženu nikad ;) :cool: :ROFLMAO::LOL:

C5Boy

New member
Ša ti ni bilo lakše promijenit podizačke ili tipke umjesto cijelog auta?
A čudno da zadnji podizači nisu radili, to je bilo neobično na C5 2007.
Prednji bez problema.
Čitao sam da se mogu zaključati podizači?
Ah bio je stroj 2.2hdi 170ks, po zelenom valu Zg da stignem gaaas, 2turbina kad se upali, letit može.
Međutim potrosnjica 12,13l. 14 čak hahahaha
pa lakše je auto promijeniti..razumijem ja čoeka..pa nisu svi ko ti da bi prčkali po autu pa ga držali u garaži..on je vjeran ženi ali autu nije, aute mijenja ali ženu nikad ;) :cool: :ROFLMAO::LOL:
Hmm vjeran ženi, kažeš.
Zanimljivo, imaš pravo, točno je.
Međutim sad je baš ove godine 5 godina braka bilo slavlje.
Znaš kako neki njemci npr., 5 godina auto i zamjena.

Puno je to vremena ahahhaha
Tako da, možda mijenjam za mlađu, ženu hahahahahah
Šala mala, imamo sinčića, dušu tatinu.
No way

Posljednje uređivanje:

C5Boy

New member
Dobro ga nisi prodao kad si shvatio da ne rade kratka svjetla bez da si provjerio jesu upaljena :ROFLMAO:
Radilo skoro sve na njemu, ful gas mast vadi i Audiju A6 3.0tdi isto iz 2006,07.
A sad si me smotao?
Šta provjerimo, whaaaaat?
Ma ja kad vidim Citroen marku, može proći gola dama ili u halterima i čipki. Ja nju ne vidim, ali Citroen yes :)
Nije ti palo na pamet da je uključena blokada/zaštita od spuštanja? Imaš dugme na tastaturi na vratima vozača, možda je bilo uključena.

Ženu ne mijenjaj nikako, gdje ćeš naći drugu koja će ti dati da promijeniš toliko auta u par godina
Vidiš vidiš, to sam čitao, moguće upaliti blokadu zadnjih podizača??
Ko zna.

Što se tiče žene, ma koju bi pitao za aute?
Ja mijenjam kad ja želim hahahahaha hahahahah

MacSlavko

Well-known member
Donator foruma
Kako misliš u zabludi?
Ma moja grintala, da se njoj sviđa 407, da joj je top limuzina.
Želi da njoj dam a sebi nazad uzmem 308 I.
Ma jok, kažem joj, vraćam se Citroenu
Ne znam kakav je taj 407, ali moram mu stati u obranu. Moj bivši (iz 2004.) je bio top limuzina! Odličan 2.0 HDi motor, odličan ovjes, super očuvan, unutra koža, RNEG navigacija + upozorenja na radare i sva moguća oprema…
Udobniji i stabilniji od sadašnjeg DS5!

Htjedoh valjda reći da kod auta (kao ni kod ljudi), ne valja generalizirati…
✌🏻😎

Prilozi

Cutac

Prèkaroš
Jebeš to...
Moj VTS ih je vidio, koliko, 4 ja mislim i ništa ne fali ni meni ni njemu. Njega još imam istog, a ove tri sam promijenio, dakle za zaključiti je da je auto pouzdaniji hehe

C5Boy

New member
Ne znam kakav je taj 407, ali moram mu stati u obranu. Moj bivši (iz 2004.) je bio top limuzina! Odličan 2.0 HDi motor, odličan ovjes, super očuvan, unutra koža, RNEG navigacija + upozorenja na radare i sva moguća oprema…
Udobniji i stabilniji od sadašnjeg DS5!

Htjedoh valjda reći da kod auta (kao ni kod ljudi), ne valja generalizirati…
✌🏻😎
Moj ima 133tkm iz 2004, kupio ga od prijašnjeg vlasnika, njegov kolega s posla bio je prvi. Ja treći, hehehe.
Auto kupljen u Peugeot AutoPar Zagreb.
Čudno da toliko malo km kroz toliko godina, ali na STp pregled provjerio i nije skidano hahaha.
Jebeš to...
Moj VTS ih je vidio, koliko, 4 ja mislim i ništa ne fali ni meni ni njemu. Njega još imam istog, a ove tri sam promijenio, dakle za zaključiti je da je auto pouzdaniji hehe
Ja imam jednu al realno vrijednu žena. Jučer baš išli na vjenčanje u Posušje iz Omiša.
Ajmeeee putovanja čim se smrači, ne vidiš prst pred nosom.
Dobro što 407 ima Xsenon svjetla.
Uglavnom na vjenčanju od šogora cura sjela kraj mene, kaže vruće mi je.
Dodirne mi koljeno, nešto priča, popravlja čarape one tanke.
Ufffffff, 23 god cura jooooj.
Ja magarac od 30,još par godina i kriza srednjih bude

Posljednje uređivanje:
Na vrh