Što je bilo sa Biturbom?Citroen C5 2.2hdi 2007,biturbo kojeg sam vozio punih mjesec dana samo.
Što je bilo sa Biturbom?Citroen C5 2.2hdi 2007,biturbo kojeg sam vozio punih mjesec dana samo.
Ništa, iz nekog razloga nisu radili zadnji podizači stakla.Što je bilo sa Biturbom?
Mijenjaš aute ko čarapeNišta, iz nekog razloga nisu radili zadnji podizači stakla.
Inače auto vozio ko lud, toči, vozi, jedino s potrošnjom nisam bio zadovoljan ali za razliku od 407 nije mu poplavio tapecirung ispod suvozačevih nogu.
Pa vozio sam od 2020 do sad,Mijenjaš aute ko čarape
Ša ti ni bilo lakše promijenit podizačke ili tipke umjesto cijelog auta?Ništa, iz nekog razloga nisu radili zadnji podizači stakla.
Inače auto vozio ko lud, toči, vozi, jedino s potrošnjom nisam bio zadovoljan ali za razliku od 407 nije mu poplavio tapecirung ispod suvozačevih nogu.
pa lakše je auto promijeniti..razumijem ja čoeka..pa nisu svi ko ti da bi prčkali po autu pa ga držali u garaži..on je vjeran ženi ali autu nije, aute mijenja ali ženu nikadŠa ti ni bilo lakše promijenit podizačke ili tipke umjesto cijelog auta?
A čudno da zadnji podizači nisu radili, to je bilo neobično na C5 2007.Ša ti ni bilo lakše promijenit podizačke ili tipke umjesto cijelog auta?
Hmm vjeran ženi, kažeš.pa lakše je auto promijeniti..razumijem ja čoeka..pa nisu svi ko ti da bi prčkali po autu pa ga držali u garaži..on je vjeran ženi ali autu nije, aute mijenja ali ženu nikad
Dobro ga nisi prodao kad si shvatio da ne rade kratka svjetla bez da si provjerio jesu upaljenaČitao sam da se mogu zaključati podizači?
Nije ti palo na pamet da je uključena blokada/zaštita od spuštanja? Imaš dugme na tastaturi na vratima vozača, možda je bilo uključena.čudno da zadnji podizači nisu radili,
Ženu ne mijenjaj nikako, gdje ćeš naći drugu koja će ti dati da promijeniš toliko auta u par godinamožda mijenjam za mlađu
Radilo skoro sve na njemu, ful gas mast vadi i Audiju A6 3.0tdi isto iz 2006,07.Dobro ga nisi prodao kad si shvatio da ne rade kratka svjetla bez da si provjerio jesu upaljena
Vidiš vidiš, to sam čitao, moguće upaliti blokadu zadnjih podizača??Nije ti palo na pamet da je uključena blokada/zaštita od spuštanja? Imaš dugme na tastaturi na vratima vozača, možda je bilo uključena.
Ženu ne mijenjaj nikako, gdje ćeš naći drugu koja će ti dati da promijeniš toliko auta u par godina
Živiš u zabludi,još si frisko oženjenŠto se tiče žene, ma koju bi pitao za aute?
Ja mijenjam kad ja želim hahahahaha hahahahah
Kako misliš u zabludi?Živiš u zabludi,još si frisko oženjen
Ne znam kakav je taj 407, ali moram mu stati u obranu. Moj bivši (iz 2004.) je bio top limuzina! Odličan 2.0 HDi motor, odličan ovjes, super očuvan, unutra koža, RNEG navigacija + upozorenja na radare i sva moguća oprema…Kako misliš u zabludi?
Ma moja grintala, da se njoj sviđa 407, da joj je top limuzina.
Želi da njoj dam a sebi nazad uzmem 308 I.
Ma jok, kažem joj, vraćam se Citroenu
Jebeš to...pa lakše je auto promijeniti..razumijem ja čoeka..pa nisu svi ko ti da bi prčkali po autu pa ga držali u garaži..on je vjeran ženi ali autu nije, aute mijenja ali ženu nikad
Moj ima 133tkm iz 2004, kupio ga od prijašnjeg vlasnika, njegov kolega s posla bio je prvi. Ja treći, hehehe.Ne znam kakav je taj 407, ali moram mu stati u obranu. Moj bivši (iz 2004.) je bio top limuzina! Odličan 2.0 HDi motor, odličan ovjes, super očuvan, unutra koža, RNEG navigacija + upozorenja na radare i sva moguća oprema…
Udobniji i stabilniji od sadašnjeg DS5!
Htjedoh valjda reći da kod auta (kao ni kod ljudi), ne valja generalizirati…
Ja imam jednu al realno vrijednu žena. Jučer baš išli na vjenčanje u Posušje iz Omiša.Jebeš to...
Moj VTS ih je vidio, koliko, 4 ja mislim i ništa ne fali ni meni ni njemu. Njega još imam istog, a ove tri sam promijenio, dakle za zaključiti je da je auto pouzdaniji hehe
Ma nije skočila na mene, šogorova, slučajno dodirnula me.Videla da vozis 407 pa odmah naskocila. Prirodno je, tako i mene sa C4 Picasso i dva decija sedista nazad.