mirda69 Super Moderator Uredništvo foruma 31. ožujka 2011. #22 Ma je u ZG je samo na privremenom radu :whistling:
D darkoooo Limunofil :-) 1. travnja 2011. #23 Zmix je rekao: Ti si iz Zagreba?! Ne znam što sam mislio da si Litvanac? ROFL Više... tko Litvanac? Ja? možda prije Estonac mirda69 je rekao: Ma je u ZG je samo na privremenom radu :whistling: Više... Ima me posvud, ali baza je ZG. ps ne putujem svojim Citrusima, već nekim drugim prometalima...
Zmix je rekao: Ti si iz Zagreba?! Ne znam što sam mislio da si Litvanac? ROFL Više... tko Litvanac? Ja? možda prije Estonac mirda69 je rekao: Ma je u ZG je samo na privremenom radu :whistling: Više... Ima me posvud, ali baza je ZG. ps ne putujem svojim Citrusima, već nekim drugim prometalima...
F fullcool New member 1. travnja 2011. #24 vidim cx je stigo u garažu. jel to prestge verzija, produženi međuosovinski razmak, povišen krov,velika zadnja vrata? zanimljivo da su se retrovizori od cx ugrađivali na neke sportske aute i nakon prestanka proizvodnje cx.
vidim cx je stigo u garažu. jel to prestge verzija, produženi međuosovinski razmak, povišen krov,velika zadnja vrata? zanimljivo da su se retrovizori od cx ugrađivali na neke sportske aute i nakon prestanka proizvodnje cx.