apsolutno imaš pravoZašto?
Recesija je, moramo biti racionalni.![]()
zato se i premišljam oko mini washa plus nekad njime možeš nanijeti i više štete nego koristi autu
nisu lakovi to ko nekad...:meh:
apsolutno imaš pravoZašto?
Recesija je, moramo biti racionalni.![]()
hehehhehehehh deda da nije neka tus-kada u kombinaciji.....Neznam kakvi su,ali umro sam od smjeha zbog imena "Lavor".Nebi se ćudio da negdje vidim marku "Škaf"
LOLLOLLOL zamisli da joj bradavice odtepes s pritiskom ....hehehehPouzdano znam da takve nisu poželjne u blizini dok se koristi takav stroj. Stvari lako izmaknu kontroli.
Jeftin miniwash = bačen novac.Preporuke za jeftini miniwash
:shock:Kriste boze cega se vi bojite... Ovo je vec postalo bolesno..
ON topic:
Pokusaj kupiti sa keramickim klipom miniwash, wep je top i prosjecnom korisniku ce trajati dozivotno.
Iz iskustva, wep sa ker. klipom moze oprati 7000 auti svaki mjesec, i tako 12mj, nakon toga ide novi motor.
ispod 100 EUR su igračkeLiberty, ako i ideš u Slo nemaš se čega bojati a garanciju - danas se sve riješava... Ako kupiš primjerice Karcher-a i nešto se dogodi u gar. roku reklamiraš prodavaoni u kojoj si ga kupil i odneseš ga na servis u Hr. A oni nek si papirologiju rješavaju...
Ispod 100 € su igračke ili možda ima kaj dobroga za tu lovu?
Može on dugo, samo ga treba čuvati od mraza.Inače moj komplet plastikaner K2, kupljen prije neznam više koliko godina za 300kn i dalje roka.