Prijedlozi i pitanja vezani za forum

ZlatkoC4

Well-known member
Sad mu piše 48 postova, a već sam i prije viđo da je pisao više komentara a broj bih ostao isti. Ne znam na koji naćin se zbraja. Ali znam kad pišem temu ili odgovorim na nju da mi se zbraja. :confused:

ivocro

New member
Ma moze i javno, naravno... Ali forumas i ja smo vec davno skuzili da smo si ipak malo brzi preko vibera, evo sada nas je 3 u grupi...

Stavimo mi tu kaj imamo, nadjemo, ne znamo, saznamo... Ali ovako daily chat, viber zakon...

Btw, postavio sam ja TEMU za to, da se pospajamo preko toga, ALI je nestala bez traga i objasnjenja (iako ne vidim koje pravilo sam prekrsio) :D

ivocro

New member
Jedan iznad ovoga (Citroen C4 Picasso II) i prije par mjeseci, nisam sada ziher... Nisam htio nikakva pitanja postavljati...

A stavio sam tu jer je bila kao ideja za ownere C4 Picasso II modela, nisam sada planirao cijeli forum na mob :D:D:D

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Aha, nisam te shvatio. ;) Mislio sam da si bio otvorio temu vezanu uz navigaciju, pa da je premještna ili maknuta.

ivocro

New member
Ali ajd kad smo naceli, koje pravilo je prekrseno sa onim kaj sam pisao? Kaj je lose u tome kaj sam htio okupiti malo ekipicu sa C4GP2 na ala Viber ili bilo koju msng grupu? :-/

Pa nije da je konkurencija, padanje forumarenja ili kaj ja znam... Viber je ne strukturiran, ne moze se pratiti... Ne moze to zamijeniti forum... To je samo daily chat...

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
Nisam baš stručnjak za IT, ali mi se čini da auto-moto forumumima može konkurirati samo drugi auto-moto forum. :) Èak ni FB. Vjerojatno je bila off-topic ili tako nešto. :cool:

ZlatkoC4

Well-known member
Jučer i danas je meni to pisalo i još nekim forumaši.
Ali mi od danas od cca 12h sve radi. Isto je bilo i na kompu i na mobu. Nešto oćito kod davatelja usluge:confused:

Krky

Lakerski profesionalac
I meni se još uvijek to javlja kad pritisnem današnji postovi..
al Mirda mi je šapnul nek si instaliram dolphin browser I sad mi je ok, čak mi brže otvara stranice.. :cool:

mirda69

Super Moderator
Uredništvo foruma
Meni je to izbacivalo na mobu u boat browseru koji inače koristim...onda sam se prebacil na dolphin i bilo je sve OK :whistling:
Tak sam onda malo isprobaval i u boat browseru obrisal "cache" i zaprl ga i ponovo pokrenul i od tad je sve super...
Znači, probajte u browseru koji koristite obrisati "cache" :cool:

Btw

To se jučer navečer počelo događat, pa je morao intervenirat naš pritajeni admin Sale u kasne nocne/jutarnje sate :whistling:
Pa mu i ovom prilikom želim zahvalit na brzom angažmanu i rješavanju problema :cool:
Sale, faaaaaaala :aplauz::stovanje::palac-gore:

Na vrh