Ne more se nikako. Meni je želja bila, kad sam kupija novi auto, prominit iz "Tanaja" u "Max.utegnut.za.vozit" (jer je tako pisalo u oglasu za auto), al ne ide.Više nisam vlasnik axića, od 2017 još. Sad imam C3. Zanima me kako mogu promijeniti nick name Ax boy??
Zvao se ti Ax boy ili Blacky boy, tvoj entuzijazam i ljubav prema Citroënu su nenadmašni na ovom forumuPozdrav ekipa, da li netko može pomoć? Više nisam vlasnik axića, od 2017 još. Sad imam C3. Zanima me kako mogu promijeniti nick name Ax boy??
Klik na tvoj avatar, zatim na Detalji računa, a zatim upišeš šta želiš u polje Prilagođen naslov. Trebalo bi tako biti.
Pokušaj na mobilnomnemam to u detalji računa
Jelda uhhhh. Od malena je tako. Zaljubljen u CitroënZvao se ti Ax boy ili Blacky boy, tvoj entuzijazam i ljubav prema Citroënu su nenadmašni na ovom forumu
Kako god se nazvao,prepoznat ćemo teJelda uhhhh. Od malena je tako. Zaljubljen u Citroën
Po Blacky C3 ZG-2005-KI?Kako god se nazvao,prepoznat ćemo te
Pričekati 24h, ako u međuvremenu nema odgovora?Sta treba uraditi da se postovi ne spajaju?
Što link ne staviš javno?Ne znam jel prava tema za ovo, ali unatrag neko vrijeme dobivam full puno zahjteva za Korisničke upute za C3...ne znam jel došlo do baby-booma u potražnji za njima, ali zabavno je vidjeti količinu zahtjeva za time
Pogledajte privitak 4538
P.S. admin neka javi da skinem/obrišem radi slike osobnih podataka bla bla...kak to već ide...jel ovo javni dio foruma ili limitirani?
Riješeno. Da ne tražim sada pošto se ne sjećam, negdje si objavio da ih šalješ?P.S. admin neka javi da skinem/obrišem radi slike osobnih podataka bla bla...kak to već ide...jel ovo javni dio foruma ili limitirani?
Bio sam stavio link, negdje na forum di su upute, kao bilo tko sa poveznicom može pristupiti...ali mi se čini da je google nedavno, prije koji mjesec, kad su počeli mailovi dolaziti, promijenio politike...pa vjv treba link refreshat, budem se poigrao jedan dan sa timeŠto link ne staviš javno?
Javna je tema, svi ju videA na pitanje, ovo gore je odgovor?