jesi probao zvati auto lukavec kraj Osijeka. oni drže rabljene dijelove s garancijom. Zvati u radno vrijeme 8-16hzvao sam par oglasa sa njuskala ali ne odgovara nijedna pumpa od tih, mora biti za active3+ znaci da auto ima tipku sport.
Dosta mehanicara se pravi da zna sve i svasta dok se ne desi ovako nesto, uglavnom to je bilo prije skoro dva mjeseca, a ja od tad nisam bio uopce kod njega tako da smatram da je malo kasno da idem tamo i ista mu govorim, a tek da mi on pokriva dio troska nemoguce. Znam samo da dok imam ovaj citroen c5 ne idem nigdi osim u ovlasteni servis za bilo sto. Jer racunas da ce biti jeftinije ako odes kod nekog drugog kad ono izade duplo skuplje nego vamo iz razloga sta taj drugi zaj... svojim neznanjemA mehaničar ti nije neki ako nije shvatio da se kliješta vraćaju na navoj. Po meni bi ti mehaničar trebao pokriti dio troška za druga kliješta.
Da u pravu ste, nazalost nisu pogotovo u tomasa tamo su me za kombi oprali 500eur, a nisu nista napravili, onda san otisa kod privatnog elektricara pa mi je covik odma nakon sto san mu objasnio sto se dogada reka sto mu je i koliko kosta, radilo se o nekakvom ventilicu jako mali komad kosta 1800kn i cim je to zamjenio kombi ko nov.Nažalost, nisu ni ovlašteni kod nas savršeni (čast iznimkama)
Auto Elektro Matešić najbolji auto elektricar u Zadru http://www.auto112.eu/pregled.php?id_klijenta=43, a sto se tice ovlastenih servisa za citroen prije dok nisamimao c5 nego samo jumpera isao sam u tomasa mozda 2 put sreca pa nije bilo potrebe vise put tamo koliko sam vidio radi dosta mladi ljudi, ne razumijem kako moze onaj sto je jucer skolu zavrsija ista znati o tom, valjda treba neka praksa iskustvo par godina da bi znao petljati oko tog pogotovo hidraulike. Onda mi je taj Matesic reka da sto ne odvezem u Perovica, ja nisan ni znao da postoji jos jedan citroen salon u Zadru tj, Perovic uglavnom oni su navodno bolji sto ce mo vidjeti iduci tjedan ja se nadamkad ste vec zapoceli,napisite kojeg biste preporucili da svi odemo kod znalaca i izbjegnemo probleme