A alan g. New member 20. svibnja 2024. #1 Kada stisnem papucicu kocnice,pali mi se lampica pozicije na komandnoj ploci. Kako to rijesiti? Savijeti....
Kada stisnem papucicu kocnice,pali mi se lampica pozicije na komandnoj ploci. Kako to rijesiti? Savijeti....
MacSlavko Well-known member Donator foruma 20. svibnja 2024. #2 Lampice su normalne (nisu naknadno stavljene LED)? Provjeri kakva ti je masa u clusteru stop-svjetla…
Lampice su normalne (nisu naknadno stavljene LED)? Provjeri kakva ti je masa u clusteru stop-svjetla…
A alan g. New member 20. svibnja 2024. #3 MacSlavko je rekao: Lampice su normalne (nisu naknadno stavljene LED)? Provjeri kakva ti je masa u clusteru stop-svjetla… Više... Ne lampice su normalne Isto tako kada upalim poziciju 3.stop svjetlo mi stalno radi
MacSlavko je rekao: Lampice su normalne (nisu naknadno stavljene LED)? Provjeri kakva ti je masa u clusteru stop-svjetla… Više... Ne lampice su normalne Isto tako kada upalim poziciju 3.stop svjetlo mi stalno radi
MacSlavko Well-known member Donator foruma 20. svibnja 2024. #4 Provjeri konektore i žice tih zadnjih svjetala. Vjerojatno ćeš naći neku malo nagorenu žicu mase…
Mrki5 Well-known member 20. svibnja 2024. #5 alan g. je rekao: Isto tako kada upalim poziciju 3.stop svjetlo mi stalno radi Više... Da proveriš i STOP prekidač iznad papučice kočnice ?
alan g. je rekao: Isto tako kada upalim poziciju 3.stop svjetlo mi stalno radi Više... Da proveriš i STOP prekidač iznad papučice kočnice ?