Znači prvo skineš radio i utakneš, konektuješ, kabel na mesto CD changera pozadi, potom provučeš isti taj kabel u pretinac (fioku) ispred suvozača (prvo skineš svetlo iz iste) i spojiš sa yatour-om. U kutiji dobiješ yatour emulator, AUX kabel i kabel koji povezuje uređaj sa radiom.
Kad to uradiš obično yatour ne radi, a ne radi ni radio, kao što je kerber opisao u prvim postovima.
Spojiš citroena na Lexiu i aktiviraš opciju CD changer.
Kad to sve uradiš Yatour proradi, kao i radio.
Neko je napisao kako se formatira USB ili SD kartica, znači FAT16 ili FAT 32 (ja formatirao kao FAT32), (kod mene je USB, Kingston 2.0, od 8gb), i poslažeš foldere CD01, CD02...a pesme unutar foldera 001 ime pesme, 002 ime pesme itd...
Što se tiče ispisa pesama na display-u, isti je moguć kod BMW-a i još nekog modela, kod Citroena NE.
Kvalitet zavisi od kvaliteta pesme koju skineš (ima razlike između 128 i 320 kbps) ali i između pesama koje su 320 kbps.
Ja sam generalno i više nego zadovoljan, jačina je za oko 20-30% slabija od radija, ali je kvalitet gotovo isti, čuju se i Basovi i sve ostalo.
Ukoliko si zaista audofil (perfkcionista) onda odeš kod onih koji se profi bave ugradnjom muzike i ispružiš se nekoliko 100 evrića i budeš zadovoljan.
Meni je trebao MP3, radio nisam uspeo da nađem. Obzirom da moj nije hteo da učita običan CD, majstori u servisu nisu uspeli da ga poprave ovo je odlična stvar.