Re: saxo problemi s ler gasom
evo prenosim par informacija u vezi saxa, informacije su pouzdane, možda nešto pomogne:
odnosi se na tu motore 97.do 2002. godine
1. ima neki šteker na kablovima ispod akumulatora, ako motor ima previše hoda razmrda se i taj šteker, rješenje: promjniti nosače motora i popraviti šreker.
2. ISC, to je valjda moterić ler gasa, to se spominje al, izgleda da nije to problem u ovom slučaju, to znači preskačem.
3. svi motori sa "duble ended coil pack", motor radi neravnomjerno, uzrok ignition coil(bobina), rješenje: zamjenit bobinu i stavit nove svjećice
4. jedan cilindar šteka, motor radi neravnomjerno kao pod 3., rješenje, testirati injektore i zamjeniti po potrebi
5. ako ima grijanu lambda sondu, treba provjerit dali ima napajanje, ako nema, provjeriti da kablovi nisu izgoreni i relej od toga, promjeniti po potrebi
malo zvuči glupo poslije svega što ste predlagali, ali kažem informacije su pouzdane, ja nisam nikad radio na tim motorima pa ne znam iz iskustva, ovo samo prenosim, ako šta pomogne super,
i mene više nervira kad nemoš nać problem a nije moj auto:disgusted:, kako je tek arllenu:hm: