E pa evo i jednog člana koji je kao i naša Pipa s istim poblemom na C3 otišao još u prosincu 2010 na OVLAŠTENI SERVIS jer je kompjuter uslijed ne primanja gasa nekih prvih 6 km ( bilo toplo ili hladno, čak sam ujutro se ranije ustajao u kao fol pustio prema nekim savjetima da auto radi prije kretanja) a onda kao da ga nesto probije pa krene kao munja i nema kasnije nikakvih problema....pokazivao grešku EGR a.
Èak je probano i ugasiti auto pa ponovo upaliti...ništa.
Nekada se upalila lampica motora a nekada ne???:hm:
Da bi ispalo da nije EGR nego su mi NAVODNO na motoru čistili minimum:whistling
laćeno uredno cca 400 kuna za nepostojeći dio posla, da bi opet niti tjedan dana nakon toga ponovio se isti kvar.
Opet u servis i od toga dana počinje trakavica koja traje još i danas...:wtf:
Svaki puta bi auto priključili na komp. pa je do sada mijenjano na autu i nekakav vakumski predventil koji je smješten prije EGR-a ( plaćeno opet 400 kn) pa je auto opet niti za tjedan dana opet pokazao isti kvar:whistling:
OPET u servis pa je sada auto ostao nekoliko dana kod njih...raskopaše mi cijeli motor da auto nakon 4 dana nije htio ni upaliti...mrak mi je pao na oči!!!
5 dan rekoše KONEKTOR i uredno naplatiše 700 kn...:disgusted:
Da bi isti dan nakon niti 20 km auto opet pokazao ISTI KVAR ...a sada je Rujan 2011 :whistling:
Auto vraćen u servis... moja SUMRAK SAGA se nastavlja...auto nakon 6 km opet pokazuje kvar pa ga opet vraćam u servis i ponovo bez vozila gotovo tjedan dana pa me je prijemnik nazvao jedan dan ujutro i nježno mi prioćio NOVI POPRAVAK I novi trošak u iznosu od 1400 kn ( mijenjali kutiju sa osiguračima):twisted:LOLLOL već sam lagano lud kada odlazim po auto i uz pomoć pravnog savjetnika ne plaćam ništa apropo prijašnjeg naplaćenog a ne popravljenog auta...
Da bi jutros nakon tjedan dana auto opet pokazao isti kvar samo sada više nemam snage ni ideje šta dalje napraviti???
POMOÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ