To je E60. Danas ga svaki klinac nakon par mjeseci bauštele kupi.skup auto
To je E60. Danas ga svaki klinac nakon par mjeseci bauštele kupi.skup auto
Svaki klinac, hmm to si u pravu. Jer puno "klinaca" vozi takva kola. A o vožnji pojma nemaju. Auto koji, jedino što valja na njemu je bijesna mašina. Čak i to nije neka kvaliteta zadnjih par godina. Ima puno marki koje su miljama ispred njemaca.To je E60. Danas ga svaki klinac nakon par mjeseci bauštele kupi.
Ne kužim to sa vratima i "da me ne bi netko zapeo". Imam novi auto, parkiram ga gdje ima mjesta. Hoće ga netko zapet ili neće, njegova stvar. Može ga zapet bilo gdje. Može i u ovoj situaciji doći pauk i napravit mu veće sranje nego da ga netko kresne vratima. Može doći budaletina i potegnut ključem po cijeloj dužini i napraviti spektakl. Naravno da ću uvijek parkirati negdje gdje je praznije pa i prošetat, i naravno da ne želim da mi netko obije auto. Ali koje su ovo egzibicije onak.. Šta si kupio auto od 300.000 kn ako te strah vozit ga? Može te netko i na cesti očešat.. Najbolje da ide biciklom..Ovoliko glup moraš biti namjerno ili te stara hranila čistim heroinom na žlicu dok si bio mali.
Izgleda da imaLako moguće, ali rijetko idem tuda, pa ne znam.
Crni Hyundai i20?Šta nije da i jedan potez autoceste od Popovače prema Novskoj - Slavonskom Brodu isto nema zaštitnu ogradu? Išao sam prošle godine u Vinkovce kad je bila prometna negdje oko gradiške i isto je frajer bio na krovu u kanalu u toj travi. Ne sjećam se nikakve ograde.
Mene interesira zašto ne podižu brzinu sa 64 km/h (ako se ne varam) i na taj način tjeraju proizvođače da rade još sigurnija vozila. Naravno ne sad na 150km/h. Ne znam dali je istina, ali cuo sam da je velika razlika npr udarac sa 64 i 70, pa čak i ako se ne čini toliko drastična razlika.Novi Wrangler, stara praksa.