Koliko odrasla osoba može biti glupa, ja ne razumijem.
Parking danas, ja vozim po parkingu i neka maloumna, zaostala, slijepa i gluha tuka se isparkirava u rikverc. Megane 2 limuzina. Vozim, polako, 15 na sat, baš zato jer očekujem nekoga da se isparkirava pa da ne bude neugodnosti. I ona ide, ja nailazim sa suvozačeve strane, ona ide, moj prednji kraj je već iza nje, trubnem da stane, ona ništa. Trubim da stane, ona ništa(a na parkingu su auti, :cenzura::cenzura::cenzura:iga, ne mogu ja sada bijesne manevre izvoditi da ju izbjegnem), sjedim na trubi, osjetim kako se pokrov sa Citroen znakom uvija, trubim, trubim, ona ****a isusovog ne čuje i ide ona unazad :cenzura::cenzura::cenzura:e se njoj. I ja napokon prođem, stanem na sred "ceste", izađem, lud, gledam da vidim jel me ogrebla(bočna vrata) i dok odlazim do suvozačkih vrata(svojih), mašem joj da stane i čeka da vidim. A ona se valjda usrala i po gasu. Sreća pa me nije ogrebla.
Ali glupača neka, 25-30 godina i ok, ne vidi, :cenzura::cenzura::cenzura:em mu mater, pa valjda čuje da sjedim na trubi, cijeli parking i dva kafića su gledali u nas, ali dobro, ima autizam, nije me skužila, potencijalno me udarila i s tom mogućnosti ona bježi.
Retarda, brate dragi, :cenzura::cenzura::cenzura
ju onaj koji joj je dao vozačku, auto i kisik.