Prvo meni je apsurd da se netko izlazi iz auta obračunavat radi greške u prometu. :surprised: Ima puna kapa luđaka na cesti šta u nekom od pretinaca drži tetejca i još se posli na sudu izvuče na ludilo. :meh: Eno nekidan čitan, isto dvojica se potukla na cesti (sigurno neki "bitan" razlog), doša treći pa puca iz auta.Video je život 101, prvo ne budi debil, a drugo, ako već jesi debil, bar promisli prije nego što to provedeš u djelo.
dobro si se dosjetio, vjerojatno ga vrag opsjednuo, pa se uplašio alac-gore:i križam se od čuda zbog njegove reakcije...
Rekel bi da se ovaj iza pelja na motoru s nekim dashcamom. Nema odsjaja šajbe ni niš.Krivi naziv filmića, trebao bi se zvati "Zagorski pilotI" jer koliko sam vidio i snimatelj vozi kao da je u UK...
Ne opravdavam maliganstvo, ali ovaj more samo ubit sinhron prve.Ovakove snimke bi trebale doticnog strpat iza resetaka a ne bit predmet sprdnje! Idiöti poput njega ubijaju nevine obitelji na nasim cestama!
Vidiš kak se fenomenalno drži sredine ceste. Niš ne vrluda.Al daleko smo mi od toga... i sam sam vozio iza vakvih i prijavio najblizoj patroli i table i vozilo... da bi postigo NISTA, murjaci pjaniji od njega