bbozak
Active member
Može li pojašnjenje ove tvrdnje?To je običan dizel. Ubojica HDI-a.
Može li pojašnjenje ove tvrdnje?To je običan dizel. Ubojica HDI-a.
blizu je italija, iz koje mnogi kod nas nabavljajuŠta ima tačno u Kopru
To je običan dizel. Ubojica HDI-a.
Po čemu?
Što je to "običan dizel"?
neki od načina na koji dodatni aditivi u skupljem dizelu pomažu motoru (izvor: INA, d.d. - motorna goriva modernog doba):Može li pojašnjenje ove tvrdnje?
Pun gas. Benga ispod 8 kuna. Sad za razliku cijene u odnosu prije pojeftinjenja, mogu kupiti dvije štangice Snickersa na benzinskoj.jel se vozite
Kakava zabrana kretanja?Eh da nije na snazi zabrana kretanja
ja citraša više niti ne gasim kada dođem kući, šta je on 1,4 kubikaPun gas.
...I tako je nafta postala bezvrijedna tekućina, koju plaćamo 8 kn lvjerojatno poklanjaju.
još malo pa će barel nafte biti jeftiniji nego kod nas litra bezolovnog.
Znao sam odvijek da je Sanader bio neshvaćeni vizionar. Utrpao je INA-u budalama Madžarima da nas spasi od propasti.I tako je nafta postala bezvrijedna tekućina, koju plaćamo 8 kn l
Da je sirovu mukte dijele, u kartelu, odnosno, kako mu mediji tepaju, na mediternskom tržištu, bi benzin/diesel uvijek bili iznad 1€ po litri.Kad je u Srbiji ispod 145rsd/l onda mozemo misliti koliko je u Svetu
Evo, na mom primjeru, dok nabavim bačve, stabilizatore benzina i sve to sredim, taman bih potrošio tih 3400 kuna.Treba uzeti kanistere ili bačve i natankati ih jer mislim da nikad više neće biti ovako jeftino.
I onda krenu problemi s DPF-om i 3400 kuna - puf!Pređi na dizel, mislim da on može dulje stajati
Lako za to, zamisli tek hladni startI onda krenu problemi s DPF-om i 3400 kuna - puf!