Na INi san platio prije 1o-tak dana 15,66 (Cijene goriva - Cijene goriva )Na ini 15,18.
Najjeftiniji je na Petrolu 14,97
Auto je fina guza, ako mu se nasmješiš možda pokaže još više.Evo i moje iskustvo sa običnim gorivom.
Kada sam točio premium gorivo, nakon točenja mi je domet redovito pokazivao 1100-1200 Km (naravno da ih nikada nisam postigao IRL). Sada kada sam natočio vulgaris domnestica gorivo auto pokazao 880 Km. Sve me strah koliko ću Km uspjeti proči sada.
Isto u Poreču na obilaznici, samo Q Max u ponudi, po cijeni "jeftinog"...Javna tajna za Istrijane, Petrol u Rovinju prodaje Q-Max goriva po fiksiranoj cijeni. Tko je blizu ili u tranzitu...
Reče on. Koliko se sjećam branio si sve mjere covidiotizma i laždemije. hahah."Je*ena mafija. Prcaju nas kak oće.
Se mi poznamo ili iz hobija vodiš evidenciju kaj je ko napisal?Reče on. Koliko se sjećam branio si sve mjere covidiotizma i laždemije. hahah
Posebno vodim evindenciju tko i što je pisano, rađeno i učinjeno u zadnjih 2.5 do 3 godine pa mi je između ostalog smiješno što iste koji su doveli do inflacije, ekonomske krize i općeg propadanja si prije godinu branio a sad ih nazivaš mafijom. Samo toliko, carry onSe mi poznamo ili iz hobija vodiš evidenciju kaj je ko napisal?
Kaj, planiraš ići po kućama s evidencijom?Posebno vodim evindenciju tko i što je pisano,