Riješio sam problem. Tj. riješili su ljudi iz Pavića. Otišao sam tamo i odmah su ustanovili da mi je hladnjak klime na nekoliko mjesta probijen i da ispušta freon. Nudili su mi popravak koji bi bio nekih 100 KM ili novi hladnjak 320 KM. Odlučio sam se za novi hladnjk, te je popravak s punjenjem klime i rukama koštao 430 KM =220 eura i sada sve normalno radi.Ja evo imam sličan problem, u mene grijanje normalno radi, a hlađenje kad se upali klima radi na suvozačevoj strani, dok na vozačevoj samo puše ventilator i klima ne radi.
Pitanje za Profilera07. Da li su vam odmah rekli da se radi o tim klapnama i motorićima u Paviću ili su htjeli nešto više i skluplje da rade, jer je i meni taj servis najbliži. Hvala
A da podjeliš sa nama što i kako si rješioodradjeno je vec
Riješio sam problem. Tj. riješili su ljudi iz Pavića. Otišao sam tamo i odmah su ustanovili da mi je hladnjak klime na nekoliko mjesta probijen i da ispušta freon. Nudili su mi popravak koji bi bio nekih 100 KM ili novi hladnjak 320 KM. Odlučio sam se za novi hladnjk, te je popravak s punjenjem klime i rukama koštao 430 KM =220 eura i sada sve normalno radi.