ghorvat Well-known member Donator foruma 8. kolovza 2021. #2.647 Amer ide na godišnji. Od svega posebno mi se dopada boca propana strateški privezana tako da se vatrena gljiva, u slučaju lančanog sudara, vidi izdaleka.
Amer ide na godišnji. Od svega posebno mi se dopada boca propana strateški privezana tako da se vatrena gljiva, u slučaju lančanog sudara, vidi izdaleka.
Tanaja "Max. utegnut za vozit" 9. kolovza 2021. #2.649 Mislim da bi moga proć ako zaklopiš retrovizore... 10 sec kasnije
ivan222 Well-known member Uredništvo foruma Donator foruma 9. kolovza 2021. #2.650 Izvuć će to polirka
ghorvat Well-known member Donator foruma 10. kolovza 2021. #2.654 Tanaja je rekao: Mislim da bi moga proć ako zaklopiš retrovizore... 10 sec kasnije Više... Upao bih ovdje u dilemu. Rikverc ili, prvo muški, dokraja,?
Tanaja je rekao: Mislim da bi moga proć ako zaklopiš retrovizore... 10 sec kasnije Više... Upao bih ovdje u dilemu. Rikverc ili, prvo muški, dokraja,?
zdeslav1967 šofer Donator foruma 11. kolovza 2021. #2.656 Ne mogu uići u trag zakaj mi C4P povlači lijevo. Ovo mi je zadnja solucija.
NightSTALKER93 Well-known member Donator foruma 14. kolovza 2021. #2.657 Nezz jel bilo, ali ostavit ću ovo ovdje: Više bolno nego zabavno
Milosh Test 15. kolovza 2021. #2.658 Jeste impresivno, ali meni je daleko impresivnije ovo: Sama činjenica da ništa na autu nije puklo od 4.3 t tereta unutra i tolike sile iza, nevjerovatno mi je to.
Jeste impresivno, ali meni je daleko impresivnije ovo: Sama činjenica da ništa na autu nije puklo od 4.3 t tereta unutra i tolike sile iza, nevjerovatno mi je to.