Razne šale, zafrkancije i filmići 😂

Marko

Well-known member
Brazilske zaje?ancije
To da ti bomboni divlje reagiraju s colom su otkrili kad je jedna djevojka završila u bolnici jer njoj je želudac puknul radi te burno-reaktivne kombinacije, pa je završila na operaciji i jedva izvukla živu glavu....

bjelivuk

Well-known member
Uredništvo foruma
To da ti bomboni divlje reagiraju s colom su otkrili kad je jedna djevojka završila u bolnici jer njoj je želudac puknul radi te burno-reaktivne kombinacije, pa je završila na operaciji i jedva izvukla živu glavu....
Urbani mit. Rasturili su ga "Mythbustersi" u eksperimentu s kravljim želucem... A, imaš i gomilu klipova na YouTube gdje narod pije colu i onda se trpa Mentosom i ništa im nije.

1. Nakon što se cola izlije iz boce glavnina CO2 se razgradi te nema tako burne reakcije. Želudac ne puc.

2. Èak ni dok su kolu i mentos direktno iz boce punili u želudac nije došlo do pucanja. ;)

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=HfY_5Nn024s[/ame]

Marko

Well-known member
Urbani mit.
Djevojčica je bila navodno u pitanju. Pa nek bu sve prokleto ak curica ima želudac jak kak od krave da se niš ne dogodi... :)

Mitbustersi su bili vredu dok su samo njih dva bili, sad su tak-tak.

Marko

Well-known member
Došla bakica u raj pred Sv. Petra. 'Bakice, zašto bi vi trebali ući u raj?, upita sveti Petar. 'Pa molila sam se i bila dobra žena, majka i baka', odgovori starica, na što ovaj sa smiješkom odgovori - 'Ajde uđi! Na red dođe Sergio Ramos. 'A zašto bi ti trebao ući u raj', upita Petar, a realovac doda: 'Ma ne, ja sam samo došao po loptu!

Tanaja

"Max. utegnut za vozit"
Halo, je l' to "Vodovod"?
-Pogriješili ste gospodine, ovo je "Elektrodistribucija".
-Nema veze, i vama jeben mater!

:)

Na vrh