Razne šale, zafrkancije i filmići 😂

vborovic

C5 modifikator
Tablice nemaju veze sa kaznom, u Varaždinu je složen sustav da se za neplaćanje parking karte plaća fiksnih 40 kn za višesatnu parking kaznu + 5 kn za svaki preostali sat do završetka vremena naplate parkiranja (20h) ... što će reći, da je čovjek iz gornje poruke prvi put došao ranije na parking (3 sata ranije)nego drugi put ... to što su ljudi lijeni plaćat parking (postoji i SMSparking) sami su si krivi .. ili, napraviti, 500m više i skrenuti u prvu iduću ulicu gdje vjerojatno nema parkinga pod naplatom ...

Pavel

Lepi™
Ja sam na starom autu imao bijeli papir, veličine A5 format, na kojem sam markerom napisao CD. Kad bi ovako negdje stao gdje se baš ne smije.

Znam da zvuči urnebesno glupo i idiotski ali koristio sam ga u 3 situacije i niti jednom nisam popio kaznu nit me policija tražila. :D Nisam to još niti jednom probao sa Citračem, no nije bilo potrebe za sada.

Pavel

Lepi™
Vborovic - da, diplomatska oznaka. Vidio u Muckama i pomislio koliko glupo mora bit da funkcionira. :D Ako tko sta pita, to mi je papir u kojem drzim CD (Audio). Kazem, par puta koristena bez ikakvog problema.

vborovic

C5 modifikator
To policija ni prometni redari uopće ne doživljavaju, znači da tvoj auto nisu uopće ni obišli, a ne da su ga ignorirali ... jedini auti koji smiju imati CD oznaku (kao naljepnicu države između ostalog) imaju i diplomatsku tablicu umjesto klasičnih ...

Pavel

Lepi™
Yep, plava tablica sa CD ili CMD oznakama (CMD je šef veleposlanstva, ostalo je prateće osoblje pod zaštitom veleposlanstva).

Na vrh