Kako nac cijene dijelova na ovoj Intercars stranici?
Cijene ćeš teško naći, tako da što se tiče svih tih i sličnih stvari, slobodno možete kontaktirati mene, ja ću biti vaše oči i cjenik, naravno, sa popustom.
A po pitanju zupčastog i kanalnog, općenito do 6 godina starosti i ovisno o kilometraži, kako je proizvođač deklarirao.
No jedna bitna stavka, na koju se zaboravi, a niti ja nisam baš puno obraćao pozornost, sve dok nisam počeo pisati razne savjete (a koje ćete uskoro moći pročitati) gdje prikazujem presjeke motora i način rada zupčastog i kanalnog remena, pa gdje se lijepo vidi kako je remenica radilice povezana radilicom, a koja je povezana zupčastim remenom koji ju i pogoni, pa s obzirom da je to dvoje povezano, svakako nije dobro da se taj dio nezgodno pokvari i dovede do velikog problema, jer bilo je i toga.
U svakom slučaju, bit će o svemu tome još od mene (kako budem stizao u slobodno vrijeme to sve pisati i sređivati), a do tada možete čitati na stranicama koje sam pišem i radim, a nalaze se u potpisu.
I nemojte se ustručavati pitati bilo što, jer kako sam i rekao na samom početku upoznavanja, ovdje sam zbog vas, da pomognem i da ponudim, nije mi ništa teško.