Paaaaaa... ne bih se baš složio s tim da "svi" to znaju, jer ima i nekih daleko jednostavnijih, logičnijih stvari koje moraš objašnjavati ljudima kao malom djetetu, pa zato (očito profesionalna deformacija) često govorim sve u detalje, jer uvijek ima netko tko to ne zna i čudi se kao picek glisti da zašto još mora mijenjati i to ili zašto mu je otišlo to zbog toga i slično.
Kao trgovac, nebitno je da li mi je preko pulta mehaničar, običan čovjek ili netko treći i slično, ja volim uvijek sve reći, a evo jedan primjer baš vezan za Citroen, konkretno C4 i za ležaj prednjeg kotača, kada sam majstoru iz ovlaštenog servisa napomenuo da pazi kako će ugrađivati ležaj, zbog magneta za ABS koji je na ležaju, te ukoliko ga okrene na krivu stranu, ABS neće raditi i svjetlit će lampica. Razlika između obične strane i strane gdje je magnet je očita i vidljiva iz aviona, no, nakon 2 dana zovu oni iz servisa da ne radi ABS, na što ja odmah pitam, kako je okrenut ležaj, a oni kažu da ne znaju i da kao zar je to bitno
Pa im ja onda rekao neka rastave i okrenu ležaj i da će sve biti kako treba... i tako i bi.....
Stoga, ništa ne ostavljam slučaju, ja svoje odradim i onda sam siguran da sam sve svoje napravio do kraja i temeljito, a sve ostalo, nije više do mene.
Dakle, kako sam več rekao, ovdje sam i da pomognem i objasnim ako treba, naravno, ukoliko znam.