Savjeti pre kupovine

vborovic

C5 modifikator
Da bar ... naravno, postoje zamjenske, ali jedna jedina letva, koju su napravili nakon revizije kako spada za X7 i gotovo je nepoderiva, košta koliko sam rekao ... provjereno ...

scorpyon

New member
evo od kada sam uzeo auto ima sigurno 2 sedmice ako ne i tri ja sam prezadovoljan , sad da ubacim neku slikicu da mi kazete da je lijepo auto :rofl:

nadam se da ce slike biti ok jer u drugoj temi sam neke slike ubacivao i nije htjelo da ih prikaze .

nece opet slike :(

da li je moguce da zbog velicine slike nece da ih prikaze ?
kolega Zlatko mi je napisao u jednoj temi da idem preko IMGUR-a i da bi trebalo biti ok , medjutim sve ove slike sada su preko toga i opet nece . a iste slike imam i na Dropbox-u i njih sam prve postavljao pa je isto billo .
da li da smanjim slike preko nekog programa ili ? medjutim svi mi imamo iste telefome koji prave velike slike tako da ne bi trebalo da je do velicine slike .

slike se mogu otvoriti kada kliknete da vam otvori u new window.

scorpyon

New member
e sad mi nista nije jasno , kako si uspjeo ovo ? ja kada pisem odgovor imam ovo da ubacim sliku ja kliknem ,otvori mi se novi mali prozor i u njega samo copy-paste link i to je to :whistling: znaci da ja ne radim kako treba :wtf::disgusted:

scorpyon

New member
ma ja sam ti malo stariji pa je sve to za mene kasetofon ;) , ovi mladji i ne znaju sada sta je kasetofon a kamoli vokmen/walkmen , naravno salim se , tako mi je najlakse da ga zovem , jer neko ce onda reci nije CD nego je mp3 , pa ce onda neko da kaze to je mp3-navigatie ...... jednim imenom kasetofon :D

putnik

New member
Ja sam od nedavno vlasnik C5 HDi 2,0 EXCLUSIVE iz 2005 sa pređenih 115256km. Sa svim onim što je upakovano u njega sam zadovoljan i za sada sve funkcioniše. Uz redovno održavanje nadam se da će me služit do nekih 400.000km. Inače BX sam vozio do nekih 425000, a XM ima 382000km na tahografu. U svako slučaju sretna ti, ugodna i dugotrajna vožnja u njemu.

Na vrh