ja sam uzeo maglenke na otpadu u labinu za 150 kn..siguran sam da ih ima i Birtić na Marinićima.. a po ručicu sam isao u Ilirsku bistricu (SLO pol sata vožnje od Rijeke). nova valeo rucica s prekidačem za maglenke me došla 50 eur.. vozim saxa 1.1. 99 god..i nije imao pripremu za maglenke..A volio bih ja ali stvarno ne znam od kud da počmem, za tu italiju, ja sam tamo bio 2 put, probati cu na netu viditi pa ako uleti što. Ništa, hvala na pomoči, ako nekome ulete maglenke i prekidač neka mi javi, dogovoriti cemo se hahahah hvala još jednom
noup..onda je moj vanserijski Jer da je imao pripremu sigurno se nebih zaj.. s provlačenjem žica..Mora imati pripremu za maglenke,žice i konektori su zakvaćeni na prednjem veznom limu.Konektor za prekidač postoji u armaturi kada se skine onaj poklopac gdje su prekidači.Tako ima svaki Saxo koji tvornički nije već došao sa maglenkama.Ja sam imao jednog 1,1 baš 1999 i jednog 1997 1,0 i kod svakog je bilo tako.Imaš čak i praznu rupu za osigurač na ploći osigurača gdje se utakne osigurač za njih.
nije li ovo malo pretjerana cijenaMogu ti ja dat broj od frenda koji đira djelove iz Digićije pa ti donese,računaj nekih 400-500kn.Ako hoćeš broj ti napišem na pp.
Nije mu vjerovatno turska sila za maglenke, nek se raspita, pogleda i već će naletiti na pravu stvar!Uostalom treba pitat,sada je to možda i jeftinije,kako se pogodiš