nije problem dvije štete na kasku prijaviti, ako su obje male i ne prelaze iznos uplaćene premije kaska, onda nema ni franšize ni gubitka bonusa. ja sam prvu godinu kaska imao dvije manje štete koje sam pokušao prijaviti kao jednu (jadransko). lik mi je rekao da nema šanse da je to od jedne štete, ali s obzirom da su manje ogrebotine da mi je svejedno i da sve pokrivaju. tako je i bilo. kad bi ti druga šteta prešla iznos uplaćene premije, onda ti više ne bi pokrili cijelio iznos štete, nego samo jedan dio (moguće 75% kako zlatko kaže). uglavnom, s manjim štetama ne treba riskirati nego čekati do pred kraj isteka police i onda prijaviti kasko (da ne dođe ne daj bože do veće štete). inače ja sam s jadranskim imao pozitivna iskustva što se kaska tiče. dvije godine su mi bez problema priznavali, bez policijskih zapisnika i ne znam kakvih procedura, sve gotovo za 10 minuta. istina, bile su manje štete, prvu godinu oko 1000 kuna, ove godine oko 1700 kuna procjena (jedno i drugo ogrebotine i manja udubljenja na laku).