ZlatkoC4 Well-known member 4. ožujka 2015. #21 ExOduS442xb je rekao: Gdje se ovo može nabaviti? Ne bih htio oštetiti staklo a imam neke već prastare naljepnice koje moraju ići dolje. Više... Trgovine boja i lakova ih drže. I trgovine tipa Pevec.
ExOduS442xb je rekao: Gdje se ovo može nabaviti? Ne bih htio oštetiti staklo a imam neke već prastare naljepnice koje moraju ići dolje. Više... Trgovine boja i lakova ih drže. I trgovine tipa Pevec.
goranpo Member 4. ožujka 2015. #22 Posto mi je to na neki nacin posao, za skidanje mrlja sa stakla pomaze(od onog sto kod kuce imas) alkohol, benzin, destilirana voda ili sircet.
Posto mi je to na neki nacin posao, za skidanje mrlja sa stakla pomaze(od onog sto kod kuce imas) alkohol, benzin, destilirana voda ili sircet.
D Damaj Active member 4. ožujka 2015. #23 Zaboravili ste na stari dobri uljni razređivač, nema boljeg od toga i ne šteti ni staklu ni plastici.
Zaboravili ste na stari dobri uljni razređivač, nema boljeg od toga i ne šteti ni staklu ni plastici.