Skuteri, motocikli, motori i ostala vozila na dva kotača

liberty

Well-known member
pa sad.....za svoju CBF ne znam koliko bi mogao dobiti, kod nas nije nikad bila toliko popularan motor kao recimo u ITA, ali...da, cijene ne padaju, ima kupaca, početnici preferiraju taj dosta staložen i jednostavan motor koji ih u vožnji ničime ne iznenađuje upravo zvog smirenosti 4 cilindra i jednoličnom razvijanju snage

a cb1300 upravo u naked verziji (meni ljepša od "poluoklopljenje") je upravo to - prava kvalitetna Honda na kojoj se nije štedjelo, komotna, velika, teška i pouzdana. mislim da je ona najbolji izbor u toj kategoriji + nema ih puno kod nas....kod nas što prevladava u toj kategoriji - vjerovatno yamaha, koja po meni iako pouzdana nije na toj razini (grije više,slabiji ovjes iza, uvija se u vilicama....meni ok, ali ova Honda (inaće volim Yamahe) je drugi Svijet

Posljednje uređivanje:

Cutac

Prèkaroš
Danas gusta magla, iznenadio sam se koliko je vode bilo u kacigi nakon sat vremena vožnje.
Da nisam imao pinlock ne bih vidio voziti, i ovako mi je lijevi rukav ostao sav mokar od brisanja vizira.

Napokon sam, osim snijega, otkrio vremenske uvjete u kojima vožnja na više od 100 km postaje praktički nemoguća i opasna. Ali, atmosfera i ugođaj su bili super!

1730486418971.png

1730486460318.png

Cutac

Prèkaroš
Si mazao vizir sa Rain off ili necim da skida vodu? To je dobra stvar
Nisam, stavio sam Fusso, ali ne pomaže baš.
Imam Glaco, to je u stilu Rain-X, ali nisam siguran kako bi se to ponašalo na plastici. Vizir je oko 100 eura novi, pa mi se ne riskira.
Na kiši je još i ok, idu dolje jer su velike kapljice, ali magla je grozna.

Danas na žalost idem autom za ZG, moram si nabaviti ful zimsku opremu za motor :D

Na vrh