Kaj se javljaš za posel ? ..već si odustal od pogoniča rikše ?potreban nam je tajnik foruma koji će prikupiti sve prijave
Kaj se javljaš za posel ? ..već si odustal od pogoniča rikše ?potreban nam je tajnik foruma koji će prikupiti sve prijave
osobno bih vam predložio cikija ili dedu, normalno ako žele!!potreban nam je tajnik foruma koji će prikupiti sve prijave
kao što je to u svakoj razvijenoj demokraciji, predlažem glasanjeosobno bih vam predložio cikija ili dedu, normalno ako žele!!
hehe, ja tak ne volim tu demokracijuizgleda i zvuči kao primamljiva ponuda, ali jednostavno ne mogu. moral mi ne dopušta (a i bushido način života) da se tako ponašam
kao što je to u svakoj razvijenoj demokraciji, predlažem glasanje
humor, ha? baš ste mi dragi...popričamo o kvarovima!
LOLNHF, Èisto da vas malo "provociram", ali mislim da je Citroen ipak iznad ostalih francuskih vozila. Tako da se ovi "fanovi francuskih vozilica" zaparvo samo šlepaju uz Citroen fanove.
O kakvim kvarovima bi pričali,ne žimku?hehe, ja tak ne volim tu demokraciju
ugl. nama s kluba ljubitelja peugeota je tak svejedno, samo da uspijemo sve lijepo izorganizirat i da se jedan dan kvalitetno podružimo i popričamo o kvarovima! LOL
Sve ti to ovisi o stilu vožnje, osobnim očekivanjima, a i o sreći da su ti svi dijelovi baš iz neke dobre serije.To su sve normalni troskovi odrzavanja
Ne zelim vam ni pricati kakve kvarove imaju ljudi koji nisu takli na C2 nista osim volana. Ali, naravno, ne radi se samo o C2
pa opet mi je zazvučalo kao one reklame za stroj za brzo sjeckanje povrća, masažer stopala i sl. koje se vrte po TVuNe zajebavaj,sve bu besplatno,pa gdje to još ima?
manje gledat TV:grin:pa opet mi je zazvučalo kao one reklame za stroj za brzo sjeckanje povrća, masažer stopala i sl. koje se vrte po TVu
Izleda da jedino se tako nešto vrti na TeVeju kad ga upalim. I turski jezikmanje gledat TV:grin: