Vjerujem da je ona no.1 no ti se očito bojiš i njene sjene,a kamo li nje sameIhhh koliko žena ima, oči ispadaju ali supruga je no. 1. Or else![]()
Vjerujem da je ona no.1 no ti se očito bojiš i njene sjene,a kamo li nje sameIhhh koliko žena ima, oči ispadaju ali supruga je no. 1. Or else![]()
Hahaahhah čuj i lud se boji žene (u smislu) ok ne treba se bojati evo primjer...Vjerujem da je ona no.1 no ti se očito bojiš i njene sjene,a kamo li nje same
Ne znam kakva je, moguće da je 1.8i ako se ne varam.Kakva je ova Xantija?
Zapravo pa daa, sjetih se. Mislim da je to Xantia od bivšeg majstora iz Cs, koji je odnedavno u mirovini. Veoma dobar majstor svog zanataNe znam kakva je, moguće da je 1.8i ako se ne varam.
Ne znam točno čija je, nažalost.
Eh daaa ova ženska ima potencijala hahahahahaha. Ne mora sve žena razumijetTko je zaljubljen nek se sprema![]()
Zamisli, ti kao ne gledaš ženske. Ccc. Bolje bi bilo da sam stavio sliku hdzovaca hahahahahahhahaŠta nisi ti nedavno pisao da je tebi tvoja žena jedina i da za druge oko nemaš?
Kakav CitroënMa to je prelivoda, dojuče mu je i citroen bio jedini![]()
Kad sam to rekao?Zamisli, ti kao ne gledaš ženske
Ma šalim se i ja (pod tim da ti ne gledaš)Kad sam to rekao?
Da idem van sa dragom bi ozrikavio koliko bi mi jedno oko bježalo, a drugo moralo na dragoj biti.
Treba ona biti opreznatreba bit oprezan
Ma toliko žena ljepih po gradu.Treba ona biti oprezna![]()