Tanaja
"Max. utegnut za vozit"
Je, ja sam je objavio i u punoj je rezoluciji: CitroĂ«ni na ulicama - (ne)sluÄajni susretiTo je iz teme "nesluÄajni susreti"
Je, ja sam je objavio i u punoj je rezoluciji: CitroĂ«ni na ulicama - (ne)sluÄajni susretiTo je iz teme "nesluÄajni susreti"
Tako nekako, bome daaa...To je iz teme "nesluÄajni susreti"
Ovaj koji je slikao sigurno zna.
Uhhh da da dobri Äevapi mmmmmm. Sve je stvar ukusa, da skratimo priÄu. Nego ona iz Kumova serije, ona crna doktorica. Njena?To je ko da pitaĆĄ Äevapi ili pljeskavica. Kog boli ****c, udavit Äu se u tome ĆĄta bilo
Sve guzice su lijepe, male, velike, okrugle, ĆĄiroke, Ävrste, opuĆĄtene, sve dok nisu na nekom vepru![]()
Vidi ga, kad su u pitanju guzice. A da se priÄa o Peugeotu, trajalo bi dvije straniceSve je stvar ukusa, da skratimo priÄ
Auuu toliko loĆĄe ne, bar 4+.+1![]()
Ne bi jer tu nitko nije fan Peugeota. HahahaVidi ga, kad su u pitanju guzice. A da se priÄa o Peugeotu, trajalo bi dvije stranice
Al ajd, ne jebe lijep, nego oÄajan![]()
Ne bi mi loĆĄe sjeo 508 ili 5008,a bome ni ĆŸeni jedan novi 2008. Ja sam fan svega ĆĄto mi paĆĄe. Da sam admin mijenjao bih ti nick u Peugeot boyNe bi jer tu nitko nije fan Peugeota. Hahaha.
Niti oÄajan, ĆŸene ne vole oÄajne. Bar ne, one sa malo soli u glavi![]()
Eto, iz tvojih usta u miĆĄ admina ovog foruma. MoĆŸe Peugeot boy.Ne bi mi loĆĄe sjeo 508 ili 5008,a bome ni ĆŸeni jedan novi 2008. Ja sam fan svega ĆĄto mi paĆĄe. Da sam admin mijenjao bih ti nick u Peugeot boy
Onako usput ,pro poza:
![]()
Uh ova je ono ( ako nitko ne zna, nije se ni dogodilo). Ć to bi reko Boycie u MuÄkama, bird on the side...Ne bi mi loĆĄe sjeo 508 ili 5008,a bome ni ĆŸeni jedan novi 2008. Ja sam fan svega ĆĄto mi paĆĄe. Da sam admin mijenjao bih ti nick u Peugeot boy
Onako usput ,pro poza:
![]()
Dok nitko ne zna, dobro je. Ovo je samo jedna relaksacija.To se unas kaĆŸe ovako:
Je, u zadnje vrijeme nam nameÄu velike guzice. Meni je uvik u ĆŸena bila guzica optimum izmeÄu rukometne i koĆĄarkaĆĄke lopte.jel mene dioptrija vara ili je veliko dupe opet u modi?
je li to mjera po jednom guzu ili ukupno?guzica optimum izmeÄu rukometne i koĆĄarkaĆĄke lopte
I naprijed ne smije bit ravna ploÄa. Minimalno dobra 4, 4,5 hehehhje li to mjera po jednom guzu ili ukupno?![]()
Nemam lopte pri ruci pa sad veÄ neko vrijeme vizualiziram lopte i guziceMeni je uvik u ĆŸena bila guzica optimum izmeÄu rukometne i koĆĄarkaĆĄke lopte.