Ne, do kojeg god ti odabereš.To je nešto novo? Koliko ja znam, voze te do najbližeg servisa.
Ne, do kojeg god ti odabereš.To je nešto novo? Koliko ja znam, voze te do najbližeg servisa.
Normalno je na njima da ventilator radi nakon gasenjemeni se tak jucer nakon gasenja upalio ventilator (nisam ni skuzio, nego mi žena kaže da auto radi), a nikakve lampice ili upozorenja :wtf:
kasnije sam ga palio i ventilator se nije palio
e sad, ja imam C4 medvescak HDI90, nemam start-stop (nije e-Hdi)
jel imam proocistac krutih cestica, nemam pojma. Neznam ni kak radi.
al po nekoj laickoj logici to bi mogao biti procistac cestica da se upalio jer je neki senzor rekao da je razina preko trešholda
da, i taman sam presao 1000km, pa bi i to mogao biti triger za prociscivac...
kak taj pročistač uopce radi? jel spali nesto ili sam glup?
il bih trebao na servis il?
Jednostavnije pitanje; zasto nije zvao Citroen?Sad nešto razmišljam, zašto se taj kvar nije mogao provući pod mobilno jamstvo? Obzirom da je auto pod garancijom i da je pisalo stop the vehicle zar ne bi trebao doći neko iz citroena po vozilo o svom trošku a ne preko hak-a ili sl?
To je Citroenova politika- možda se nekom i ne pokvari pa neće morat mijenjat, ili će neko mislit pošto mu je istekla garancija da više nema pravo na to i popravit o svom trošku.Otkud bi vlasnik znao zašto mu nisu poslali poziv?