Tonka ako je bio tempo kakav navodis, povjerovao bih ti da se ne druzim s jednim takvim vise od 5 godina Ili ti laze kompjuter za dobru litru ipo ili ti je auto fenomen svoje vrsteMa terala ja to taman. Nešto sporije sam vozila po Manjači,jer je bio mrak, loša cesta, ovo ostalo 70-120, autoput 150-160.
Nemoj otprilike, izracunaj tocno Ma moze on prosjecno trositi i ispod 5L, ali puuuuuno laksim tempom i tada se dovodi u pitanje smisao takvog stila voznje u takvom tipu autabaš ću danas izračunat koliko sam otprilike benzina potrošila.
Ali obavezno na devet decimala.baš ću danas izračunat koliko sam otprilike benzina potrošila.
Točno tako! Ako se voziš, troši, ako stoji ne troši ništa, ali ako stoji onda ti ni ne treba. Ja vozim xantiu koja troši i ne zamaram se time da pazim na gas kako bi spustio potrošnju za pola litre ili litru na 100 km. Grad mi je 12 litara, otvorena cesta 8 autoput 10. kad skupim pare stavit ću jači motor i oplemenit ga plinom pa nek troši.Ja kad mu ulijen 200kn potroši kad mu ulijen 600kn potroši kako god okreneš troši:grin: