pokra89
Well-known member
a ovo s mojeg linka je skoro isto to, kupio sam njega a ne taj loctite zbog tog jer sam ovog prije nasao, bacih 50kn bezvezea da probaš sa ovakim ljepilom
Loctite 319
nisam u stanju 2 min bio, toliko je pisalo na ovom ljepilu da treba. ruka mi se i sad trese...http://forum.klix.ba/ljepilo-za-metal-t122452s1.html
O ovom se radi ljepilu. Ako si u stanju da drzis bar petnaest minuta da ne pomjeras retrovizor dok ljepilo uhvati onda si zavrsio posao,samo ga ostavis do jutra da skroz se osusi bez cimanja i to je to.
samo se ti za:cenzura::cenzura::cenzura:aji, al ja u iduca 2 dana moram napravit skoro 1000 km, sad je em mrak em hladno, zivci su mi na rubu znanosti, a retrovizor bi mi u voznji dobrodosao :whistling:A kad budeš ljepio uzmi mali rastezni štap poput onih za moleraj. i uglavi ga između ručne i nosača retrovozora tako možeš staviti retrovizor cijeli bez rastavljanja te metalne pločice. Prvo si postavi dužinu štapa i sve probaj na suvo pa tek onda ljepilo. ostavi preko noči i to bih trebalo biti ok.:grin:
koliko onim autostaklarima triba do ovo zalijepe, ili se i u njih treba cekat po 12 sati dok se osusi?